Jom join Cabaran Shell FuelSave!

Boleh jumpa Fahrin Ahmad

Boleh jumpa Fahrin Ahmad

Nak menang rm20,000 tak? mana nak tau kot-kot rezeki. Tak salah mencuba kan?

Aku rasa ini kali ke-6 Shell menganjurkan Cabaran Shell Fuelsave. Rasanya dah ada 5 pemenang sebelum ini, mungkin aku boleh jadi yang ke – 6. Kali ini, aku nak join juga, mana nak tau jadi rezeki aku untuk bawa balik rm20,ooo. Banyak tue! Boleh buat kenduri kahwin lagi sekali tue… he he.

Amacam hadiah? ok tak?

Amacam hadiah? ok tak?

Korang tak nak try ke? jangan lepaskan peluang, cepat register online di www.shell.com.my/fschallenge. Kalau tak dapat rm20,000, dapat rm2000 pun jadi laaa. Kalau tak dapat rm2000 dapat rm300 pun kira ok. Rezeki juga tue. Janji kita usaha untuk mencuba, dari tunggu duit jatuh dari langit. he he.

Aku dah register, senang je, tunggu diorang interview je. he he. Tak sabarnya nak menang duit… he he.

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.