Promosi Annual Pass Legoland! Berbaloi atau tidak?

Yeay… #LEGOLANDmalaysia #fazroldotcom #kbba9

A post shared by Fazrol Amer (@fazrolamer) on

Assalamualaikum dan salam hormat,

Bagi sesiapa yang follow dan friends di Facebook dan Instagram.. Mesti tahu, apa program aku minggu lepas kan? Seharian di Legoland Malaysia.. Satu-satu Themeparks Antarabangsa yang ada kat Malaysia… Macam tak percaya pulak aku dapat pergi Legoland buat kali kedua..

Sebelum nie waktu aku sampai Legoland.. Masih baru lagi… Ammara pun tak ada lagi.. Yang paling enjoy waktu tue.. Adam saja.. Aisy kecik lagi.. Tak tau apa-apa lagi.. Read more

Aisy dah start tidur asing

tidur belaga kaki.. Katil atas tak kena kipas

Genap umur 6 tahun kami start ajar Aisy tidur bilik asing.. Dah tak tidur bawah ketiak aku lagi.. Hi hi.. Dah besarkan.. Adam pun lebih kurang 6 tahun gak ajar tidur asing..

Akhirnya budak manja ini telah dikuarantin tidur bilik lain.. Apa lagi katil 2 tingkat dah beli. So dia gi tidur dengan Adam laa.. Tapi boleh plak.. Tdo bawah sekali.. Belaga kaki.. Alasan atas tak kena kipas.. Tapi dah adjust.. Mala seterusnya.. Adam atas.. Aisy bawah..

Read more

Daftar Adam dan Aisy Tae Kwon Do!

Akhirnya, ada juga aktiviti yang boleh diisi oleh 2 hero soleh aku padua hari minggu.. Kalu ikutkkan, masa awal-awal dulu.. Aku ingat nak register akademi bolasepak.. Tapi atas faktor masa yang tak menentu.. Aku tunda dulu niat tue.. Read more

Berhijrah dari IOS ke ANDROID

Setelah bertahun dengan ios.. Sekarang aku dah berhijrah ke android Oreo.. Nak kata sedih, tak laa sangat.. Memandangkan ios atau apple bagi aku dah kurang wow factor..

Smartphone pertama aku yang pertama di mana selepas symbian dari nokia.. Adalah Samsung Galaxy Ace.. Aku cuma sempat pakai untuk 4 bulan tak silap aku.. Memandangkan susah download apps dan selalu memory full.. Masa tue tak banyak boleh transfers dari storage phone ke memory card.. So selalu laa naik notifications full..

Read more

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Scroll To Top