Dah start sekolah

Cepat betul masa berlalu,

Sekarang dah 2 orang anak aku, di sekolah rendah, sorang je di Tadika. Nampaknya kena tambah baby nie, kalau ada rezeki.. hi hi.

Tapi agak sedih, bila Aisy tak dapat masuk sekolah sama dengan Adam.. Jadi banyak kerja plak, siapkan untuk sekolah agama, dan transit… [Read more…]

Budak nie dah official 4 Tahun

Ini satu-satunya anak perempuan aku buat masa sekarang.

Memandangkan lahir hujung tahun, so hujung-hujung laa baru official 4 tahun kan.. Tahun 2019, dah start Pasti 5 tahun. Sedangkan baru je masuk 4 tahun.. kesian anak abah..

Perangai, sekarang boleh tahan.. Menjawab no 1.. [Read more…]

Percutian Bersama Keluarga di Langkawi

8

Holla guys. What’s up?

Excited betul aku nak menulis kali ni. Almaklumlaa, baru balik dari bercuti di Pulau Langkawi. Memang patut la Langkawi mendapat mendapat jolokan tempat percutian terbaik di negara ni. Mana tak nye, semuaa ada kat sana. Dan, semua ni aku akan kongsikan dengan korang dalam entri aku kali ni.

So let’s begin now 😉 [Read more…]

5 Rules That Are Worth Breaking In Smaller Spaces

Homes are not built as large as they use to be built, especially in urban areas like bukit panjang where developments are getting denser and units are getting smaller. In these situations, small space decorating becomes an even more valuable design skill.

Most designers tend to dish advice regarding small spaces under the assumption that you are willing to sacrifice soul and personality in favor of the illusion of an extra few square meters of space. However, we believe that you can truly live large but still within the limitations of your available square-footage. Below are a few rules that you should break in order to get the most out of a small space. [Read more…]