Blogger-blogger yang aku kagumi!

blog

blog

Blogger yang di kagumi? siapa ye? Kalau ikutkan hati aku banyak list blogger yang aku kagumkan.. Dari aku mula kenal apa erti blogging sampai laa sekarang.. Aku rasa maybe antara list aku nie nanti, mesti ada blogger yang tak kenal.. Dan ada juga antaranya dah pencen dari berblog…

Ok laa, list blogger yang kagumkan aku… Continue Reading…

Cabaran Shell FuelSave 2014 dah berakhir!

 

Peserta FSC 2014

Peserta FSC 2014

Sedih betul hati ini bila tak dapat hadir karnival akhir Cabaran Shell FuelSave 2014 nie.. On the way aku nak pergi, kereta problem pulak.. Memang terkandas laa kat stesen minyak Shell (kebetulan yeee, bukan buat drama),  so terpaksa telefon dan Whatsapp pada Charissa (PR) dan Abang Besar Kid bagitahu tak dapat datang bagi sokongan pada Hafiz Rahim. Wakil Wilayah tengah untuk Cabaran FuelSave 2014.

Continue Reading…

Event penghargaan untuk blogger dari Ogilvy!

Blogger Appreciation Day by Ogilvy

Best tak bila rasa dihargai? itulah yang aku rasa masa aku pergi event Ogilvy KL Bloggers’ Appreciation Day!

Aku rasa ini kali pertama aku dapat jemputan macam nie.. Kalau sebelum nie, dengan Syarikat N, selalunya kena buat something untuk dapat jemputan ke sesuatu event.. Kecuali kita dah Geliartis.. Dapat join tanpa buat apa-apa task.. Tapi itulah nasib golongan blogger marhaem macam aku nie.. he he..

Continue Reading…