Aku belajar sesuatu dari cerita ini!

Buku update iman laju-laju

Cerita ini, aku dapat dari buku “Update Iman Laju-laju”… Banyak yang aku dapat dari buku ini.. Cerita yang simple… Tapi banyak yang aku dapat isi… Memang sempoi laa… Harga RM20 untuk ilmu nie.. Memang berbaloi..

Aku pun tercari-cari sapa laa Ahmad Damha nie… Kot-kot ada FB page ke… Memang aku follow rapat-rapat nie… hi hi…

Cerita yang paling menarik minat aku dalam buku nie…

SIAPA HAFAL ANGKAT TANGAN Read more

Rahsia disebalik Aisy suap Ammara!


Sebenarnya payah nak tengok Ammara berbaik dengan Aisy.. Kalau ikutkan, Ammara paling tak berlaga angin (orang utara cakap) dengan Aisy laa.. Kalu dengan abang Adam dia ok plak..

Pantang Ammara apa yang Abang Aisy dia ada, itu laa yang dia nak.. Aku beli gula-gula sampai tiga.. Ammara akan minta yang Aisy punya, bukan yang Adam punya.. pening-pening.. 

Aisy pun sama, kalau dengan Ammara memang tak pernah beralah langsung.. Dia pun nak menang.. itu yang selalu gaduh depa 2 orang tue.. 

Tapi semalam lain, Aisy boleh plak suap Ammara bila dia mai.. Rupa-rupanya Aisy dah tak nak mee tue.. Fish Cake ngan Fish ball dah abih dia makan, mee dia tak nak.. Tue yang boleh suap Ammara tue..

Kalau tak abih, nanti abah ibu marah… hi hi..

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Scroll To Top