pemenang #masukdramaseludup diumumkan

Andika dan Afieqah

Ingat tak tentang press conference drama Seludup yang aku pernah pergi sebelum puasa hari tue? KLIK SINI. Kan dia ada buat ujibakat untuk sesiapa yang berminat berlakon disamping pelakon terkenal yang lain macam Tiz Zaqyah, Pekin Ibrahim dan Namron. Sekarang pihak drama Seludup telah umumkan pemenang ujibakat tersebut. Pemenangnya ialah Mohd Andika bin Abdul Halim […]

Persoalan aku tentang kemelut Politik Selangor?

Politik!!!

Aku sebenarnya bukan ambil tau sangat tentang politik ini. Bagi aku politikĀ  nie, kadang-kadang buat penyokong jaa yang bergaduh… Sedangkan yang kat atas tue, drama je lebih.. Boleh lepak minum secawan kopi lagi.. Tapi isu Gergasi Merah nie bagi aku, macam telah membuka aib parti pembangkang sendiri. Bagi pendapat aku je laaa..

Aisy dah mula tak pakai pampers!

Aisy buat muka tak puas hati

Akhirnnya!!! Aisy dah mula tak pakai pampers lagi. Sama ada nak kencing atau berak. Dia dah pandai nak pergi toilet sendiri. Cuma kalau berak kena pegang dia kat tempat duduk toilet tue, dia pun takut jatuh dalam lubang. Bekas toilet untuk budak tak beli lagi. he he. Setiap kali nak kencing, dia akan pegang BIRDY […]

Jom join Cabaran Shell FuelSave!

Boleh jumpa Fahrin Ahmad

Nak menang rm20,000 tak? mana nak tau kot-kot rezeki. Tak salah mencuba kan? Aku rasa ini kali ke-6 Shell menganjurkan Cabaran Shell Fuelsave. Rasanya dah ada 5 pemenang sebelum ini, mungkin aku boleh jadi yang ke – 6. Kali ini, aku nak join juga, mana nak tau jadi rezeki aku untuk bawa balik rm20,ooo. Banyak […]