Terjebak Ceramah Ustaz Auni Mohamed!

Assalamualaikum dan salam hormat,

Lama betul aku tak update blog kesayangan aku nie… Ha ha.. Sebenarnya banyak yang hendak aku coretkan dalam blog ini.. Tapi apakan daya? Masa tidak berapa izinkan.. Untuk aku terus tulis dalam blog ini…

Tapi, sekarang dikesempatan ini.. Aku nak kongsikan something.. Yang mana, sekarang bila aku tengok youtube.. Aku mula berminat bila dengar ceramah dari Ustaz Auni Mohamed.. Read more

Tak sabar dengan promosi “Make 11.11 Fly” oleh Traveloka!

Assalamualaikum dan salam hormat,

Peerrgggggghhhh…

Cepatnya masa berlalu.. Tengok-tengok sekarang dah nak dekat hujung tahun 2017… Cuti sekolah pun dah dekat.. Anak-anak pun dah habis periksa.. So bersedia laa dengan planning untuk bawa family bercuti..

traveloka memang awesome

Setelah berbulan-bulan berkerja, anak-anak pula sibuk belajar.. Sekarang time untuk reward diri sendiri dan anak-anak laa plak… Waktu ini laa, nak habiskan masa bersama keluarga.. Betul tak?? Read more

DASHING Anytime EDT – Wangian Bersaiz Kecil

Wangian Manchester City, hati tetap Arsenal.. ha ha..

Kecik, Comel Dan Wangi….

Itu dia pewangi dari Dashing – Dashing Anytime EDT

Aku dengan Dashing nie, memang tak boleh dipisahkan.. Antara barang kewajipan aku nie.. Tapi sebelum nie, aku cuma pakai bedak dan deodarant je dari Dashing nie.. Read more

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Scroll To Top