Jangan Tak Tengok J Revolusi!

J revolusi

Review ini bukan berbayar ye.. Ikhlas dari hati aku..

Semalam aku dapat jemputan dari U mobile untuk tonton filem terbaru J Revolusi yang akan ditayangkan pada 2 Mac nanti tak silap aku… Aku dapat 2 tiket, so bawa laa sorang member aku nie..

Dengan harapan, kot-kot ada Fazura, tapi kecewa, hanya Hero J revolusi je yang ada.. Zul Arifin.. Sedikit kecewa dalam hati nie.. Bila awek tak datang.. ha ha ha..

Ok laa, point yang aku nak kongsi dalam Filem J Revolusi nie… Read more

Aku belajar sesuatu dari cerita ini!

Buku update iman laju-laju

Cerita ini, aku dapat dari buku “Update Iman Laju-laju”… Banyak yang aku dapat dari buku ini.. Cerita yang simple… Tapi banyak yang aku dapat isi… Memang sempoi laa… Harga RM20 untuk ilmu nie.. Memang berbaloi..

Aku pun tercari-cari sapa laa Ahmad Damha nie… Kot-kot ada FB page ke… Memang aku follow rapat-rapat nie… hi hi…

Cerita yang paling menarik minat aku dalam buku nie…

SIAPA HAFAL ANGKAT TANGAN Read more

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Scroll To Top