4/15/2014

Penat aku tadah air!


Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Memandangkan sekarang musim catuan air, aku pun tidak terlepas dari tadah air di tempat sepatutnya. Takut-takut area rumah aku pun kena catuan juga nanti. Tapi Alhamdulillah, so far area rumah aku masih selamat, sama ada tong umah aku besar atau kawasan rumah aku memang dari empangan lain. he he.

4/14/2014

Beriadah bersama keluarga!

Kita warm up dulu yee...

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Kebetulan baru-baru ni, Adam dan Aisy bangun awal di hari minggu. Aku ambil kesempatan untuk bawa semua sekali pergi berjogging di Tasik Permaisuri. Maklumlah, kalau aku pergi sorang, takut nanti ushar awek yang jogging je lebih. Bila bawa anak bini, ada laa juga orang yang akan cubit aku kalau mata keluar dari landasan. he he. 

4/11/2014

Renungan Jumaat!


Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Sekadar perkongsian di hari Jumaat yang mulia. Kadang-kadang kita selalu bandingkan diri dengan orang yang diatas. Tak pernah bandingkan dengan orang di bawah kita.

4/09/2014

ww - Eyriqazz vs Shakiddo!





Terpikat dengan drama Korea My Love from the Star pula!


Assalamualaikum dan salam hormat,

Drama korea? dah lama dah aku tak layan drama korea nie. Drama Korea pertama yang aku layan adalah drama Hotelier. Pelakon dia Hero Winter Sonata. Drama yang mula-mula sekali popular di Malaysia.

4/03/2014

Join cabaran Skytrek di Taman Pertanian Malaysia

Dah sampai
Assalamualaikum dan salam hormat,


Pertama kali aku ingin ucapkan berbanyak terima kasih kepada Salam Media kerana menjemput aku untuk join cabaran Skytrek ini. Tak lupa juga kepada pihak Skytrek yang menaja cabaran ini. Memang mencabar sangat-sangat. Semput aku dibuatnya.