Team Building di Cyberview Resort & Spa – Cyberjaya

Gambar beramai-ramai…

1st time aku sampai Cyberview Resort & Spa, PERGHHHH!!! WOW!!! Terkesima aku… Cantiknya resort ini, tak seperti yang aku bayangkan.. Di Cyberjaya atau KL ada resort yang macam nie punya cantik… Seriously.. memang rasa berbaloi sangat dapat menginap kat sini…

Tapi kali ini, aku taknak cerita sangat tentang penginapan kat Resort nie, tapi aku nak cerita bab Team Building yang kami buat di Cyberview Resort & Spa nie.. Read more

1st Time Tengok Live Bola di Panggung Wayang

Ini pengalaman pertama aku untuk tengok Live Perlawanan Bolasepak di skrin yang besar di panggung wayang..

Selalunya masuk wayang tengok filem saja.. tak pernah pun tengok bola.. Walaupun, kadang-kadang aku tengok, kat wayang ada tayang LIve Perlawanan Bolasepak EPL.. Tapi selalunya team yang power-power la… Bukan team biasa-biasa.. hi hi.. Read more

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Scroll To Top