Hasil blogging untuk anak!

Senyum Aisy bila bini aku nak tangkap gambar!

Assalamualaikum dan salam hormat, Alhamdulillah, bagi aku tahun ini rezeki aku melalui blogging lebih sikit berbanding dengan tahun lepas. Walaupun tak sebanyak blogger otai yang lain, at least ada juga barang yang aku dapat hadiahkan untuk anak-anak dan isteri. Sebagai tanda sokongan kat aku selama ini. he he. Ayat macam power.

Iftar di TMCC bersama Geng KBBA!

Iftar di TMCC

Assalamualaikum dan salam hormat, 1 st sekali aku nak ucapkan berbanyak terima kasih kepada pengerusi kelab kembar iaitu Abang Zaini, kerana memasukkan aku dalam list untuk iftar di TMCC (TM Convention Centre) yang disediakan oleh Eden Catering. Tak lupa juga berbanyak terima kasih kepada pihak Eden Catering yang menjemput kami untuk iftar di TMCC.

Kisah sembahyang terawih! Nak panjang ke pendek?

Assalamualaikum dan salam hormat, Aku nak kongsikan cerita yang aku baca melalui Majalah Solusi edisi ke 58. Dalam Segmen Angguk geleng. Pada tahun ini, Pak Mat berazam untuk sembahyang Terawaih secara berjemaah bukan selama 8 rakaat, tetapi memilih untuk 20 rakaat. So dia pun bertanya di mana masjid atau surau yang panjang bacaan imamnya. Yang […]

Promosi jualan barang kemas!

Rantai Leher Sri Selasih

Assalamualaikum dan salam hormat, Promosi jualan barang kemas kembali. Sempena hari raya Aidilfitri yang bakal menjelma. Dengan ini, aku melancarkan promosi membeli barang kemas melalui LINK aku dengan harga promosi. Kali ini, tak sama macam tahun lepas. Kalau tahun lepas diskaun rm5/gram, tahun ini dengan berbesar hati aku up sikit jadi rm6/gram. Caranya begini:-

Buffet Ramadhan di Pacific Regency Hotel!

Assalamualaikum dan salam hormat, 1st of all aku nak ucapkan berbanyak terima kasih kepada kawan blogger kaki makan aku. Kerana mencadangkan nama aku untuk review buffet ramadhan di Pacific Regency Hotel. Memandangkan hotel ini dekat dengan ofis aku, aku terimanya dengan hati yang terbuka. he he. Hotel Pacific Regency ini terletak berhadapan dengan Menara Kuala […]