Kepuasan berblog!

Ucapan terima kasih pun memadai..

Aku mula berblog dari tahun 2008 tak silap aku.. Masa tue, aku gila nak buat blog sebab nak buat duittarget="_blank" rel="nofollow" href="http://www.ashadee.net/go/25002/kuasawang?tid=fazrol">duit melalui Google Adsense saja… Pastu berkenalan pula dengan Nuffnang.. Yang mana masa tue, ramai yang mendambakan income dari nuffnang.. Maklumlah tak pernah lagi orang cerita kena tipu dengan Nuffnang masa tue.. Yang ada cuma company […]

bos aku yang baru!

Tunjuk bagus tue....

  Mentang-mentang abang Adam dia balik kampung.. Dia laa yang bermaharajalela… Kalau naik kereta pergi mana-mana tak payah berebut nak dok depan ke belakang.. Ikut suka dia jaaa… Kalau tak sebelum nie, berebut dengan Abang Adam dia..

Kejutan Gegar Vaganza!

Gegar Vaganza! Sebelum nie, aku tak layan sangat.. Cuma tengok-tengok macam tue saja.. Tapi untuk malam final nie, saja jaa aku layan… Maklum laa, orang berpantang dok depan TV.. Dia laa conquer semua…