Cabaran Shell FuelSave 2014 dah berakhir!

 

Peserta FSC 2014

Peserta FSC 2014

Sedih betul hati ini bila tak dapat hadir karnival akhir Cabaran Shell FuelSave 2014 nie.. On the way aku nak pergi, kereta problem pulak.. Memang terkandas laa kat stesen minyak Shell (kebetulan yeee, bukan buat drama),  so terpaksa telefon dan Whatsapp pada Charissa (PR) dan Abang Besar Kid bagitahu tak dapat datang bagi sokongan pada Hafiz Rahim. Wakil Wilayah tengah untuk Cabaran FuelSave 2014.

Continue Reading…

Event penghargaan untuk blogger dari Ogilvy!

Blogger Appreciation Day by Ogilvy

Best tak bila rasa dihargai? itulah yang aku rasa masa aku pergi event Ogilvy KL Bloggers’ Appreciation Day!

Aku rasa ini kali pertama aku dapat jemputan macam nie.. Kalau sebelum nie, dengan Syarikat N, selalunya kena buat something untuk dapat jemputan ke sesuatu event.. Kecuali kita dah Geliartis.. Dapat join tanpa buat apa-apa task.. Tapi itulah nasib golongan blogger marhaem macam aku nie.. he he..

Continue Reading…

jom pergi Mom & Baby Expo di Mid Valley!

Jom terjah!

Sejak nak dapat baby ketiga nie, benda-benda macam nie memang selalu alert.. Untuk golongan ayahanda macam aku nie, tak alert sangat bab nie.. Tapi golongan ibunda yang terlebih alert.. Maklumlah, kalau ayahanda macam aku nie, kalau pergi tempat nie confirm poket rabak.. Ibunda tak kisah, apa yang berkenan, dia gesel-gesel jaa… Abang nak itu, abang nak ini..

Continue Reading…