10 entry Popular Bulan 8!

Disebalik 10 entry popular bulan 8
Salam hormat,

Mengikut idea yang diberikan oleh Tuan Denaihati. Aku pun terikut untuk buat 10 entry popular bulan 8. InsyaALLAH, akan menjadi rutin bulanan untuk bulan akan datang. Antara 10 entry popular kat blog aku sepanjang bulan 8 adalah: – 
Entry untuk sekadar test SEO. Sambil menyelam minum air.
Aku tak tahu macam mana entry ini boleh popular, terkena pada keywordnya kot. Semua nak download Ramalanku Benar Belaka 2013 nyanyian Bro Zarul.
Ceerita yang hangat di facebook, rupanya mangsa adalah senior sekolah aku dulu.
Ini merupakan salah satu trafik organik blog aku.
Merupakan salah satu entry pengiklanan dari blog aku.
Perbandingan salah dari segi kategori. aku bersetuju dengan pendapat bro akubiomed.
Antara hot keyword bagi blog aku.
Gambar yang menjadi tatapan gadis-gadis.
Antara entry yang selalu mendapat perhatian.
Sponsor post aku yang pertama dari Nuffnang
Aku rasa ini saja list 10 entry popular bulan 8, Untuk bulan 9, kita tunggu bulan depan plak ye.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.