5/10/2012

Preview Filem Nongkrong - pendapat aku!




Berkesempatan untuk melayan filem terbaru dari Metrowealth iaitu Nongkrong. Bukan sambungan dari filem Ngangkung. Tapi menggunakan jalan cerita yang sama iaitu tentang tikam nombor ekor juga.

Bagi aku, filem ini agak kurang gelak ketawa. Kalau nak dibandingkan dengan filem Ngangkung. Maybe sebab dah tengok filem genre komedi seram banyak kali. Jadi macam boleh agak, apa yang akan terjadi.

Tapi memang tak dinafikan, ada juga lawak yang fresh yang akan membuatkan korang ketawa. Ini adalah pendapat aku sahaja. Lain orang lain pernilaiannya. Apapun, cerita ini tetap ok bagi aku. Sebab tak buat aku tertidur. So kira ok laa...

P/S - jom ke panggung! Support filem tempatan... He he...

8 comments:

  1. pegi ke panggung ok lagi,,, jgn ramai-ramai pegi tikam nombor ekor,,, hahaha :)

    ReplyDelete
  2. boleh tahan juga cerita ni..
    memang fresh2 lawaknya...
    rugi kalau x tengok..
    ehehehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. tue dia...
      pendapat orang yg dah tgk.. he he...

      Delete
  3. mula2 ingat citer seram... hehehehe cite lawak rupanya

    ReplyDelete
  4. Ada berapa part macam xde punchline je

    ReplyDelete
  5. yang Man Rajalawak tu cam xkelakar...pastu lawak Sam dengan Angah diambil dari lawak2 Mastika...haha... jemput baca review di Kakiwayang.com...=)

    ReplyDelete
  6. Lama dah tak tengok wayang, cik abg tak suka p panggung...huhuu

    Layan CD jela ;)

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana meninggalkan komen.
Sekiranya ingin mengetahui email anda sudah dibalas boleh klik pada
Subscribe by email di bawah kotak komen ini.