8 responses

  1. MrJocko
    May 10, 2012

    pegi ke panggung ok lagi,,, jgn ramai-ramai pegi tikam nombor ekor,,, hahaha :)

    • Fazrol
      May 10, 2012

      Sokong 110% he he he..

  2. mie
    May 10, 2012

    boleh tahan juga cerita ni..memang fresh2 lawaknya…rugi kalau x tengok..ehehehee

    • Fazrol
      May 10, 2012

      tue dia…pendapat orang yg dah tgk.. he he…

  3. Sharidawati Shahrudi
    May 11, 2012

    mula2 ingat citer seram… hehehehe cite lawak rupanya

  4. Bro Framestone
    May 13, 2012

    Ada berapa part macam xde punchline je

  5. Kakiwayang.com
    May 13, 2012

    yang Man Rajalawak tu cam xkelakar…pastu lawak Sam dengan Angah diambil dari lawak2 Mastika…haha… jemput baca review di Kakiwayang.com…=)

  6. Myra Jay
    May 16, 2012

    Lama dah tak tengok wayang, cik abg tak suka p panggung…huhuuLayan CD jela ;)

Leave a Reply

 

 

 

CommentLuv badge

Back to top
mobile desktop