Preview Filem Nongkrong – pendapat aku!

0


Berkesempatan untuk melayan filem terbaru dari Metrowealth iaitu Nongkrong. Bukan sambungan dari filem Ngangkung. Tapi menggunakan jalan cerita yang sama iaitu tentang tikam nombor ekor juga.

Bagi aku, filem ini agak kurang gelak ketawa. Kalau nak dibandingkan dengan filem Ngangkung. Maybe sebab dah tengok filem genre komedi seram banyak kali. Jadi macam boleh agak, apa yang akan terjadi.

Tapi memang tak dinafikan, ada juga lawak yang fresh yang akan membuatkan korang ketawa. Ini adalah pendapat aku sahaja. Lain orang lain pernilaiannya. Apapun, cerita ini tetap ok bagi aku. Sebab tak buat aku tertidur. So kira ok laa…

P/S – jom ke panggung! Support filem tempatan… He he…

8 thoughts on “Preview Filem Nongkrong – pendapat aku!

  1. Lama dah tak tengok wayang, cik abg tak suka p panggung…huhuuLayan CD jela ;)

  2. yang Man Rajalawak tu cam xkelakar…pastu lawak Sam dengan Angah diambil dari lawak2 Mastika…haha… jemput baca review di Kakiwayang.com…=)

  3. Ada berapa part macam xde punchline je

  4. mula2 ingat citer seram… hehehehe cite lawak rupanya

  5. boleh tahan juga cerita ni..memang fresh2 lawaknya…rugi kalau x tengok..ehehehee

  6. pegi ke panggung ok lagi,,, jgn ramai-ramai pegi tikam nombor ekor,,, hahaha :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing