4/27/2012

The Avengers - Perhimpunan Bersih Superhero!


Tajuk je gempak. he he. Semalam merupakan first time aku join Nuffnang premier screening. Ye la, The Avengers ini merupakan filem yang aku tunggu - tunggu. he he. Semalam juga merupakan kali kedua aku menjejak kaki ke One Utama. he he. Jenuh sesat cari jalan nak pi One Utama. 

Aku dapat jemputan untuk dua orang. So peneman aku semalam adalah pengantin baru yang mendapat keizinan dari isteri tersayang untuk tengok filem ini. Tuan JMR. he he. Di sana, berjumpa pulak dengan MrJocko dan Tuan Sohoque. Dapat tengok wayang free memang best, lagi best bila tengok filem yang Best dan bakal box office. he he.

Pendapat aku, memang best cerita ini. Dari awal sampai habis, korang akan bergelak ketawa dengan karenah superhero ini. Walaupun dalam keadaan serius. Kalau ada sambungan the Avengers 2, confirm aku akan pi tengok lagi sekali. So, kalau kelapangan tue, boleh lah layan filem ini. Memang Awesome. Kalau ada orang nak belanja aku tengok wayang cerita ini lagi sekali pun aku sanggup.

Untuk review sepenuhnya - korang boleh layan kat SINI