3/06/2012

Hatiku terpaut dengan Ultrabook Toshiba Portege Z830!


Walaupun agak busy sebab baru selesai menguruskan kelahiran cahaya mata yang baru. Aku hanya sempat blogwalking beberapa blog sahaja. Itupun, sekadar menjadi silent reader saja. Kebetulan aku terbaca melalui twitter Denaihati, tentang contest baru yang beliau jalankan. Ingin juga aku mencubanya. Mana nak tau, kot-kot rezeki.


Apa yang menyebabkan aku teringin sangat dengan Ultrabook Toshiba nie. Of course la sebab :-

1 - Ringan - lebih kurang 1.12kg
2 - Batery life - 8 jam sehari (sama waktu kerja pejabat, pergi kerja tak payah bawa charger yg berat dah..)
3 - Keyboard yang ada lampu (senang buat kerja dalam gelap)
4 - Booting window dengan cepat.

Aku rasa ini adalah penyebab aku ingin laptop ini. Memang elegan, dan kena dengan ciri-ciri laptop yang aku cari. 

Projek Review Ultrabook Toshiba anjuran Denaihati.com ditaja bersama oleh Toshiba & Intel MalaysiaEizil.comAnarm.neteQurban.comAlansarproperties.comKedai Kak Siti,Azri.myApesal.com dan Jerungperkasa.com



4 comments:

  1. Tahniah bro.. baru dapat baby baru ke? bertambah rezeki...

    ReplyDelete
  2. Wahhh..VASSS uihhhh Ringkasnyerrr..hehe..Tahniah Bro dapat babyy..laki ke pompuan.

    ReplyDelete
  3. tahniah ye fazrol dpt baby !!!! and good luck utk contest anjuran denaihati ni.. :)

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana meninggalkan komen.
Sekiranya ingin mengetahui email anda sudah dibalas boleh klik pada
Subscribe by email di bawah kotak komen ini.