Semoga Panjang Umur Muhammad Aisy Danish

2/3/2012 tarikh lahir hero kedua aku… Muhammad Aisy Danish.. Sekarang dah masuk 5 tahun…

Percakapan masih lagi pelat, tapi cara cakap macam tue laa yang buat dia masih lagi somel… Read more

Tempah Kek untuk Birthday

nampak sedap jaa Kek Coklat + Strawberry nie
nampak sedap jaa Kek Coklat + Strawberry nie

Dulu kalau nak beli kek sambut birthday mesti kita dok cari kedai kek saja.. Lepas tue sekarang kalau terlebih mampu siap boleh beli kat Secret Recipe lagi..

Tapi sekarang untuk birthday anak aku, aku akan order di Facebook saja. Aku pun tau tentang nie, dari bini aku.. Dia kata kawan dia buat, boleh tahan sedap juga..

Read more

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Scroll To Top