Isi minyak di Shell dengan Kad Bonuslink

Kad magic aku... hi hi

Kad magic aku… hi hi

Sebenarnya aku baru tau, rupanya dengan kad bonuslink, rupa-rupanya boleh isi minyak free.. Tak sangka betul..

Aku dah ada kad bonuslink nie, dah lama, tapi tak pernah register pun, kat bonuslink.. Yang aku tau… Bila pergi mana-mana kedai, kalau boleh dapat point/mata ganjaran Bonuslink, aku bagi saja.. [Read more…]

Cabaran Shell FuelSave 2014 dah berakhir!

 

Peserta FSC 2014

Peserta FSC 2014

Sedih betul hati ini bila tak dapat hadir karnival akhir Cabaran Shell FuelSave 2014 nie.. On the way aku nak pergi, kereta problem pulak.. Memang terkandas laa kat stesen minyak Shell (kebetulan yeee, bukan buat drama),  so terpaksa telefon dan Whatsapp pada Charissa (PR) dan Abang Besar Kid bagitahu tak dapat datang bagi sokongan pada Hafiz Rahim. Wakil Wilayah tengah untuk Cabaran FuelSave 2014.

[Read more…]