Makan Sedap di Wangsa Walk – U cafe

U cafeSepanjang aku pergi window shopping di Wangsa Walk. aku tak pernah merasa kedai makan kat luar Wangsa Walk. Selalunya makan yang ada dalam Wangsa Walk saja.

Minggu lepas, 1 st time aku tau ada kedai kat luar Wangsa Walk, dekat dengan parking kereta tue. he he.. Itu pun sebab jumpa dengan kawan-kawan blogger kat situ.. Kalau tak, rasanya sampai sekarang tak tau kot..

[Read more…]

Promosi jualan barang kemas!

Rantai Leher Sri Selasih

Rantai Leher Sri Selasih

Assalamualaikum dan salam hormat,

Promosi jualan barang kemas kembali. Sempena hari raya Aidilfitri yang bakal menjelma. Dengan ini, aku melancarkan promosi membeli barang kemas melalui LINK aku dengan harga promosi.

Kali ini, tak sama macam tahun lepas. Kalau tahun lepas diskaun rm5/gram, tahun ini dengan berbesar hati aku up sikit jadi rm6/gram.

Caranya begini:-

[Read more…]

Rm50 untuk membeli di Corpick Store!

Corpick Voucher

Corpick Voucher

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Korang nampak gambar kat atas tue? Itu laa hadiah untuk korang pembaca blog aku nie. he he. Apa lagi pergi pilih barang di Corpick terus laa. Guna Kad Hadiah rm50 yang dapat tue. Tapi ikut seperti gambar di atas ye, Email members@corpick.com dulu tau untuk dapat rm50 nie. Tapi sebelum tue, tengok sikit

Apa itu Corpick? [Read more…]