Fazrol Dot Com

Promosi Annual Pass Legoland! Berbaloi atau tidak?

View this post on Instagram

Yeay… #LEGOLANDmalaysia #fazroldotcom #kbba9

A post shared by Fazrol Amer (@fazrolamer) on

Assalamualaikum dan salam hormat,

Bagi sesiapa yang follow dan friends di Facebook dan Instagram.. Mesti tahu, apa program aku minggu lepas kan? Seharian di Legoland Malaysia.. Satu-satu Themeparks Antarabangsa yang ada kat Malaysia… Macam tak percaya pulak aku dapat pergi Legoland buat kali kedua..

Sebelum nie waktu aku sampai Legoland.. Masih baru lagi… Ammara pun tak ada lagi.. Yang paling enjoy waktu tue.. Adam saja.. Aisy kecik lagi.. Tak tau apa-apa lagi.. Read more

The Best Hotel Johor Bahru to stay

Johor

JOHOR BAHRU….

Antara destinasi yang dalam perancangan untuk aku bawa family jalan-jalan nanti.. Lagipun, Si Aisy tue dah teringin sangat nak ke Legoland lagi sekali… Tengah Busy kumpul duit tue.. Habis duit syiling dalam beg duit aku, dimasukkan dalam tabung dia.. Nak pergi Legoland punya pasal.. hi hi..

Jadi sebelum pergi, kita wajib survey-survey.. Alang-alang nak bercuti, biar pilihan yang puas hati.. betul tak? Antara Hotel yang best di Johor Bahru…. Read more

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Scroll To Top