Aisy dan Lego tak dapat dipisahkan.

Hasil tangan Aisy.. . #kapalselam #Aisy #Danish #FazrolDotCom #Kbba9 #blogger #brick #lego

A post shared by Fazrol Amer (@fazrolamer) on

Anak aku yang no 2 nie, dengan Lego memang tak dapat dipisahkan.. Dalam banyak-banyak mainan yang aku beli, Lego saja yang menarik minat dia sekarang..

Dulu, suka sangat dengan kereta Hotwheels, sekarang semuanya Lego… Walaupun brand China, aku tetap panggil Lego ok… Read more

Projek hari minggu bersama anak-anak

Kerja sekolah dah settle… Apa projek kita minggu cuti nie ye abah? tanya Adam kat aku..

Minggu lepas, aku dah tinggalkan anak-anak dengan ibu depa.. Minggu nie, aku pulak kena tinggal jaga anak-anak hari minggu…

Projek aku minggu nie, pasang Lego bersama anak sulong aku… Dah lama sangat Lego Nexo Knights nie, ada dalam stor.. Memang waktu yang sesuai laa untuk buat pemasangan.. Read more

Lego NEXO Knights – Produk terbaru dari Lego!

Satria Lego
Satria Lego

Kalau sebelum nie, kalau main lego, selalunya kita main secara offline saja kaa… Tengok kertas, pastu pasang… Then kalau anak-anak buat main-main sampai pecah, orang dewasa plak buat display.. Hobi laa katakan…

Macam aku, ada yang untuk anak-anak, ada yang untuk aku sendiri.. Tengok pada Lego itu sendiri.. Main lego nie, bagus untuk anak-anak.. Merangsang kreativiti otak anak-anak.. Cuma jangan biar yang bawah umur, kalau tak masuk dalam mulut nanti..

Read more

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Scroll To Top