Blogger Ben Ashaari jadi driver aku!

Ha ha! amacam tajuk? ganas tak?

Bayangkan Ben Ashaari yang Sado tue jadi driver aku? tentu korang tak percaya kan? Ini semua berlaku bila baru-baru nie,aku keluar lepak ngeteh dengan Ben dan Bro Daus di Q Bistro..

Ye la sambil ngeteh boleh cilok tips blogging dari Ben… Mana nak tau kot-kot lepas nie aku boleh dapat trip sponsor naik Malindo Air ke Sarawak untuk lawatan ke kilang Gambir Sarawak pulak.. Airasia tak boleh sebab Ben dah conquer! he he..

OK! ini bukti Ben jadi driver aku… [Read more…]

Cabaran 30 hari – 5 cara memenangi hati aku!

Ingat ujang je letak gambar ngan artis?

Ingat ujang je letak gambar ngan artis?

5 cara saja? kalau aku berpuluh cara orang nak ambil hati aku. Aku nie, nampak jaa ganas. Tapi dalam hati ada sedikit taman bunga. Sebab tue, bini aku sayang aku.

Ok laa, setakat menyahut cabaran dari geng #kelabbloggerbenashaari ini, susah juga bila nak diterjemahkan dalam penulisan nie. Kalau diikutkan memang banyak dalam kepala. Tapi cukup laa bagi 5 kalau tak nanti salah seorang founder Cabaran 30 hari marah.

5 cara memenangi hati aku! [Read more…]

Iftar di TMCC bersama Geng KBBA!

Iftar di TMCC

Assalamualaikum dan salam hormat,

1 st sekali aku nak ucapkan berbanyak terima kasih kepada pengerusi kelab kembar iaitu Abang Zaini, kerana memasukkan aku dalam list untuk iftar di TMCC (TM Convention Centre) yang disediakan oleh Eden Catering. Tak lupa juga berbanyak terima kasih kepada pihak Eden Catering yang menjemput kami untuk iftar di TMCC.

Siap ada live band lagi

[Read more…]