Fazrol Dot Com

Tak sabar dengan promosi “Make 11.11 Fly” oleh Traveloka!

Assalamualaikum dan salam hormat,

Peerrgggggghhhh…

Cepatnya masa berlalu.. Tengok-tengok sekarang dah nak dekat hujung tahun 2017… Cuti sekolah pun dah dekat.. Anak-anak pun dah habis periksa.. So bersedia laa dengan planning untuk bawa family bercuti..

traveloka memang awesome

Setelah berbulan-bulan berkerja, anak-anak pula sibuk belajar.. Sekarang time untuk reward diri sendiri dan anak-anak laa plak… Waktu ini laa, nak habiskan masa bersama keluarga.. Betul tak?? Read more

The Best Hotel Johor Bahru to stay

Johor

JOHOR BAHRU….

Antara destinasi yang dalam perancangan untuk aku bawa family jalan-jalan nanti.. Lagipun, Si Aisy tue dah teringin sangat nak ke Legoland lagi sekali… Tengah Busy kumpul duit tue.. Habis duit syiling dalam beg duit aku, dimasukkan dalam tabung dia.. Nak pergi Legoland punya pasal.. hi hi..

Jadi sebelum pergi, kita wajib survey-survey.. Alang-alang nak bercuti, biar pilihan yang puas hati.. betul tak? Antara Hotel yang best di Johor Bahru…. Read more

Harga masuk Petrosains KLCC

Klik untuk gambar lebih jelas
Klik untuk gambar lebih jelas

Musim cuti sekolah dah bermula, mesti ibubapa semua pakat pening nak bawa anak pergi mana-mana cuti sekolah nie.. Salah satu tempat cadangan aku kalau sampai KL, Petrosains KLCC… UNtuk harga masuk Petrosains, boleh klik gambar atas ye… Read more

1st time naik Airasia!

Peace sebelum naik Airasia
Peace sebelum naik Airasia

Tue dia! aku memang tak pernah naik Airasia walaupun orang kata tiket murah.. Mas aku pernah laa naik dari Kelantan ke Subang… Itu pun zaman aku kecik, tengok pramugari pun tak bernafsu lagi time tue.. Cuma excited naik kapal terbang jaa… tapi kejap sangat… dalam 45 minit tak silap aku dah sampai… Read more

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Scroll To Top