Jangan Tak Tengok J Revolusi!

J revolusi

Review ini bukan berbayar ye.. Ikhlas dari hati aku..

Semalam aku dapat jemputan dari U mobile untuk tonton filem terbaru J Revolusi yang akan ditayangkan pada 2 Mac nanti tak silap aku… Aku dapat 2 tiket, so bawa laa sorang member aku nie..

Dengan harapan, kot-kot ada Fazura, tapi kecewa, hanya Hero J revolusi je yang ada.. Zul Arifin.. Sedikit kecewa dalam hati nie.. Bila awek tak datang.. ha ha ha..

Ok laa, point yang aku nak kongsi dalam Filem J Revolusi nie… Read more

Teman Ex-Awek tengok Manisnya Cinta di Cappadocia

Tiket Manisnya Cinta Di Cappadocia
Tiket Manisnya Cinta Di Cappadocia

Masa mula-mula ex awek aku ajak aku pergi tengok wayang, aku malas.. Sebab bukan ada cerita best pun.. Ada ke ajak aku tengok cerita Manisnya Cinta di Cappadocia? Aku tak tau langsung ada cerita tue kat wayang sekarang.. Read more

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Scroll To Top