Promosi percutian hujung tahun!

1st time sampai Krabi

1st time sampai Krabi

Sekejap nya rasa masa berlalu… Tiba-tiba dah nak sampai hujung tahun 2016 dah…
Rasa macam baru saja aku balik dari bercuti dengan keluarga ke Krabi, Thailand…
Rupanya dah nak dekat setahun dah rupanya, aku balik dari Krabi… Rasa tomyam yang sedap kat siam pun dok terasa lagi sampai sekarang.. Kulit aku yang sun burn pun, tak hilang-hilang lagi.. hi hi.. (melampau betul menipunya) [Read more…]

Harga masuk Petrosains KLCC

Klik untuk gambar lebih jelas

Klik untuk gambar lebih jelas

Musim cuti sekolah dah bermula, mesti ibubapa semua pakat pening nak bawa anak pergi mana-mana cuti sekolah nie.. Salah satu tempat cadangan aku kalau sampai KL, Petrosains KLCC… UNtuk harga masuk Petrosains, boleh klik gambar atas ye… [Read more…]

Bermalam di homestay berdekatan pasar malam Brinchang!

pasar malam Brinchang

pasar malam Brinchang

Cuti sekolah! diorang kata pasar malam Brinchang di Cameron Highland tiap-tiap hari buka. Betul ka? Memang waktu yang sesuai.. Lagipun masa cuti sekolah memang ramai yang bercuti di Cameron Highland, betul tak?

Tak dapat rasa sejuk di luar negara, dalam negara pun boleh.. Cuma tak turun salji je lagi… he he.. [Read more…]