Cabaran Shell FuelSave 2014 dah berakhir!

 

Peserta FSC 2014

Peserta FSC 2014

Sedih betul hati ini bila tak dapat hadir karnival akhir Cabaran Shell FuelSave 2014 nie.. On the way aku nak pergi, kereta problem pulak.. Memang terkandas laa kat stesen minyak Shell (kebetulan yeee, bukan buat drama),  so terpaksa telefon dan Whatsapp pada Charissa (PR) dan Abang Besar Kid bagitahu tak dapat datang bagi sokongan pada Hafiz Rahim. Wakil Wilayah tengah untuk Cabaran FuelSave 2014.

[Read more…]

Segmen Ben Ashaari – Impian aku seorang blogger!

image

Memandangkan hari ini aku takdak idea nak update, aku ambil keputusan untuk join segmen Ben Ashaari! Lagipun ini pertama kali aku join segmen ben..he he..

Serba sedikit tentang fazrol dot com!!!
Mula create blog nie 2008 tak silap aku… Tapi mula serius tahun 2010, masa 1st time dapat payment dari blog… Terus semangat mencanak naik.. ha ha…

Kelebihan blog fazrol.com!
Buat masa sekarang, lebih kepada pengalaman sendiri untuk jadi panduan orang lain.. Itupun kalau yang nak ikut.. Tak semestinya semua elok..

Impian!
Masa awal2 nak jadi artis, tapi dah kawin! Populariti jatuh so aku pilih untuk jadi blogger yang boleh bagi something kat family aku.. Antara yang menjadi target aku, untuk jadi macam Ben Ashaari atau Hasrul Hassan.. Jaga anak dan dapat cari duit nafkah untuk family sekali…

Blogger Ben Ashaari jadi driver aku!

Ha ha! amacam tajuk? ganas tak?

Bayangkan Ben Ashaari yang Sado tue jadi driver aku? tentu korang tak percaya kan? Ini semua berlaku bila baru-baru nie,aku keluar lepak ngeteh dengan Ben dan Bro Daus di Q Bistro..

Ye la sambil ngeteh boleh cilok tips blogging dari Ben… Mana nak tau kot-kot lepas nie aku boleh dapat trip sponsor naik Malindo Air ke Sarawak untuk lawatan ke kilang Gambir Sarawak pulak.. Airasia tak boleh sebab Ben dah conquer! he he..

OK! ini bukti Ben jadi driver aku… [Read more…]