Shopping Raya dengan Shopee

Shopee Awesome

Puasa pun tak lagi, Dah sebut tentang raya… hi hi.. Tak patut betul…

Apapun, aku nak juga kongsi betapa aku terlampau excited dengan portal Shopping Shopee yang tengah adakan Promo Cahaya Raya bersama Shopee..

Yang mana, ada potongan harga sehingga 90%.. Amacam Excited tak? Read more

Rm50 untuk membeli di Corpick Store!

Corpick Voucher
Corpick Voucher

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Korang nampak gambar kat atas tue? Itu laa hadiah untuk korang pembaca blog aku nie. he he. Apa lagi pergi pilih barang di Corpick terus laa. Guna Kad Hadiah rm50 yang dapat tue. Tapi ikut seperti gambar di atas ye, Email members@corpick.com dulu tau untuk dapat rm50 nie. Tapi sebelum tue, tengok sikit

Apa itu Corpick? Read more

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Scroll To Top