Aisy dah start tidur asing

tidur belaga kaki.. Katil atas tak kena kipas

Genap umur 6 tahun kami start ajar Aisy tidur bilik asing.. Dah tak tidur bawah ketiak aku lagi.. Hi hi.. Dah besarkan.. Adam pun lebih kurang 6 tahun gak ajar tidur asing..

Akhirnya budak manja ini telah dikuarantin tidur bilik lain.. Apa lagi katil 2 tingkat dah beli. So dia gi tidur dengan Adam laa.. Tapi boleh plak.. Tdo bawah sekali.. Belaga kaki.. Alasan atas tak kena kipas.. Tapi dah adjust.. Mala seterusnya.. Adam atas.. Aisy bawah..

[Read more…]

Daftar Adam dan Aisy Tae Kwon Do!

Akhirnya, ada juga aktiviti yang boleh diisi oleh 2 hero soleh aku padua hari minggu.. Kalu ikutkkan, masa awal-awal dulu.. Aku ingat nak register akademi bolasepak.. Tapi atas faktor masa yang tak menentu.. Aku tunda dulu niat tue.. [Read more…]

Aisy dan Lego tak dapat dipisahkan.

Anak aku yang no 2 nie, dengan Lego memang tak dapat dipisahkan.. Dalam banyak-banyak mainan yang aku beli, Lego saja yang menarik minat dia sekarang..

Dulu, suka sangat dengan kereta Hotwheels, sekarang semuanya Lego… Walaupun brand China, aku tetap panggil Lego ok… [Read more…]

Tidur pun nampak hensem!

View this post on Instagram

Tdo pun kena hensem…

A post shared by Fazrol Amer (@fazrolamer) on

Anak no 2 aku yang hensem.. Aisy..

Nak tidur pun kena hensem… Bila dah ajar, pakai t-shirt ngan baju jaket.. Amboi! bukan main bergaya dia… Tak mau buka langsung.. Dalam dok kata cuaca panas pun pun nak juga dia pakai 2 lapis macam tue.. [Read more…]