Bini aku dah tersampuk dengan drama Korea!

Drama 1st aku layan

1st Drama Korea aku terjebak bukan Winter Sonata… Tapi drama Hotelier.. Tahun 2001 tak silap aku.. Lepas tue, aku tak tengok dah.. Sampai laa kawan aku share dvd dia cerita Sassy girl..

Memang best gila cerita tue, terus aku pun terjebak layan DVD korea.. Pastu setelah berapa lama tak layan Drama Korea, Drama yang menarik minat aku… Cerita Full House.. Tue pun, sebab ex-aku suka tengok.. Aku pun terjebak.. Read more

Blogger Ben Ashaari jadi driver aku!

Ha ha! amacam tajuk? ganas tak?

Bayangkan Ben Ashaari yang Sado tue jadi driver aku? tentu korang tak percaya kan? Ini semua berlaku bila baru-baru nie,aku keluar lepak ngeteh dengan Ben dan Bro Daus di Q Bistro..

Ye la sambil ngeteh boleh cilok tips blogging dari Ben… Mana nak tau kot-kot lepas nie aku boleh dapat trip sponsor naik Malindo Air ke Sarawak untuk lawatan ke kilang Gambir Sarawak pulak.. Airasia tak boleh sebab Ben dah conquer! he he..

OK! ini bukti Ben jadi driver aku… Read more

Budak Hostel – Main nama bapak!

Antara kawan-kawan masa kat SMKDOB dulu
Antara kawan-kawan masa kat SMKDOB dulu

Tiba-tiba aku teringat kenangan lama masa duduk kat Hostel dulu.. MAIN NAMA BAPAK! memang pantang kalau ada nama bapak yang pelik lain dari yang lain.. Confirm akan jadi bahan…

Orang kata masa kat hostel laa macam-macam nama gelaran sesorang tue akan dapat.. Yang best, nama tue silap-silap boleh kekal sampai ke tua… Tapi itu laa kenangan paling menarik.. Waktu jumpa kawan-kawan lama masa sekolah dulu.. Itu juga point untuk sembang.. he he.. Read more

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Scroll To Top