Fazrol Dot Com

Promosi Annual Pass Legoland! Berbaloi atau tidak?

View this post on Instagram

Yeay… #LEGOLANDmalaysia #fazroldotcom #kbba9

A post shared by Fazrol Amer (@fazrolamer) on

Assalamualaikum dan salam hormat,

Bagi sesiapa yang follow dan friends di Facebook dan Instagram.. Mesti tahu, apa program aku minggu lepas kan? Seharian di Legoland Malaysia.. Satu-satu Themeparks Antarabangsa yang ada kat Malaysia… Macam tak percaya pulak aku dapat pergi Legoland buat kali kedua..

Sebelum nie waktu aku sampai Legoland.. Masih baru lagi… Ammara pun tak ada lagi.. Yang paling enjoy waktu tue.. Adam saja.. Aisy kecik lagi.. Tak tau apa-apa lagi.. Read more

Jumpa kumpulan Zero juara MLM 2014 di Lawak Tour Roadshow 2015!

Kumpulan Zero
Kumpulan Zero

Kebetulan pada 11/4/2015, Mister Potato ada buat Lawak Tour Roadshow kat Rasta TTDI.. Di food court tempat makan-makan tue..

Artis yang dijemput adalah Kumpulan Zero,  alaaa juara Maharaja Lawak Mega 2014.. Yang tiga beradik ala-ala KRU tue, tapi versi orang Sabah..

Read more

Bestnya Line Shopping!

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Aplikasi Line untuk smartphone tak kira android atau ios sapa ada? Kalau ada memang terbaik. Korang add tak lagi Line Shopping? Kalau belum, baik add sekarang. Kalau tak banyak barang atau gadget pada harga tak disangka yang korang terlepas nanti.
Sekarang Line shopping menjalan 2 kempen yang menarik,
Name your own price!
– Hanya perlu letak harga yang UNIK, contoh 10.32 tanpa letak RM.
– Pastikan harga yang kurang popular.
– Hanya sekali saja boleh letak harga ye, itu yang eksklusif tue.
Rm10 rock bottom deal
Antara kempen yang mendatangkan trafik yang banyak sampai kadang-kadang load slow pada Line.
– Kena buka Line Shopping setiap masa takut terlepas jualan yang dilakukan.
– Barangan harga beribu di jual pada harga rm10. Sebab tue laa antara penyebab 2 point diatas. Untuk pengetahuan korang jualan sebelum ini Samsung Tab 7.0 yang di Jual di luar dengan harga rm999, dibeli dengan harga rm 10. Menarik tak?
Ok laa, tak tahu camna nak add Line Shopping? Boleh rujuk di http://bit.ly/LINESHOPPINGOA, Disitu boleh tengok macam mana untuk add Line Shopping
Entri ini dibawakan oleh Line untuk pembaca fazrol.com

Jom mengundi di Mummy’s wishing wall!

Assalamualaikum dan salam hormat,

Ingat tak lagi tentang contest Mummy’s wishing wall oleh Philips Avent yang aku tulis 2 minggu lepas. Sekarang ada masa lagi untuk korang join contest tersebut. Untuk ibu-ibu bapa-bapa yang ingin meluahkan harapan untuk anak tersayang. Apa kata korang join contest ini. Mana nak tau kalau rezeki lebih boleh jadi juara seadainya ramai yang undi. he he. tarikh umum pemenang 30 mac ini, so sempat lagi. Ada lebih kurang 12 hari lagi. he he.
Kalau yang bujang tue, apa kata kalau korang masuk SINI, lepas tue klik search. Cari ‘Fazrol Amer’ lepas tue nampak gambar 2 budak comel tue. Tekan la vote ye. Undi anda amat bermakna bagi aku. he he. Tengok tue gaya ahli politik meraih undi. InsyaALLAH, hanya Allah saja boleh membalas jasa korang. he he.
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Scroll To Top