Bini aku dah tersampuk dengan drama Korea!

Drama 1st aku layan

1st Drama Korea aku terjebak bukan Winter Sonata… Tapi drama Hotelier.. Tahun 2001 tak silap aku.. Lepas tue, aku tak tengok dah.. Sampai laa kawan aku share dvd dia cerita Sassy girl..

Memang best gila cerita tue, terus aku pun terjebak layan DVD korea.. Pastu setelah berapa lama tak layan Drama Korea, Drama yang menarik minat aku… Cerita Full House.. Tue pun, sebab ex-aku suka tengok.. Aku pun terjebak.. [Read more…]

Perhimpunan BERSIH di rumah sendiri.

View this post on Instagram

Ada sesiapa perlukan bibik? Boleh roger ye.. hi hi..

A post shared by Fazrol Amer (@fazrolamer) on

Orang dok kelam kabut perhimpunan Bersih 5.0 di bandaraya KL, aku pun buat BERSIH di rumah sendiri… Ye la, nak keluar pergi mana-mana pun rasa macam tak best ja.. Baik habiskan masa dengan bersihkan rumah..

[Read more…]

Bila Ammara suap makan sendiri!

Memang best bila anak nak suap makan sendiri.. Tapi azabnya bermula selepas dia habis makan.. Dia punya bersepah, memang tak ingat. Kalau dia makan satu tempat ok, Tapi kalau makan yang berpindah randah tue.. Memang rasa angin satu badan..

Bila di tegur, buat muka sebek (dalam loghat Penang, mimik muka sebelum nak menangis). Tambah plak sekarang Ammara dah pandai merajuk, pantang tak bagi apa yang dia nak..Memang dia akan lari ke arah bantal, tutup muka sambil menangis.. [Read more…]

Adam 7 tahun!

Abang yang boleh diharap

Seorang abang yang penyayang.. Tapi cuma sayang Adik Ammara saja.. Dengan Aisy, memang akan bergaduh jaa memanjang..

Maklumlah, Aisy tue pun tak mau mengalah.. Tapi Adam ok laa jugak, nak juga bermain dengan Aisy, Tapi “peel” Aisy yang lain.. Kalau mood ok, boleh main sama-sama… Kalau mood kelaut.. Habis laa… [Read more…]