Apa ada dengan Set Travel Cosmoderm?

Set Travel Cosmoderm
Sebenarnya bila aku nak travel dengan family ke mana-mana.. Semua urusan persiapan untuk travel memang bini aku yang sediakan.. Maklumlaa, aku nie manja ngan bini sikit.. Bukan nya aku tak mau buat, tapi bila aku buat.. Mesti ada “something wrong in somewhere”.. So aku lepaskan kepada yang lebih hebat untuk uruskan semua tue.. Amacam? hebat tak aku? hi hi hi..

Tapi untuk travel baru nie, Yang mana aku memeriahkan Hari Keluarga Kelab Blogger Ben Ashaari di Legend Resort Cherating(next blogpost aku cite ye.. hi hi…) Kami dibekalkan dengan Travel Set dari Cosmodern.. Read more

Jangan Tak Tengok J Revolusi!

J revolusi

Review ini bukan berbayar ye.. Ikhlas dari hati aku..

Semalam aku dapat jemputan dari U mobile untuk tonton filem terbaru J Revolusi yang akan ditayangkan pada 2 Mac nanti tak silap aku… Aku dapat 2 tiket, so bawa laa sorang member aku nie..

Dengan harapan, kot-kot ada Fazura, tapi kecewa, hanya Hero J revolusi je yang ada.. Zul Arifin.. Sedikit kecewa dalam hati nie.. Bila awek tak datang.. ha ha ha..

Ok laa, point yang aku nak kongsi dalam Filem J Revolusi nie… Read more

Selamat bertukar kepada Simpanan Shariah KWSP

KWSP patuh shariah dah...
KWSP patuh shariah dah…

Alhamdulillah,

Akhirnya settle juga untuk pindah ke dana simpanan shariah KWSP yang bermula daftar pada 8/8/16.. Memilih yang halal itu wajib… betul tak?

Sama macam kita pilih antara perbankan konvensional atau perbankan islam.. Insuran atau takaful.. Tapi yang penting kita kena faham apa itu muamalat islam.. Baru tak sembrono, memperlekehkan tentang kewangan islam.. Read more

Blogger KBBA sambut birthday Panda (Fu Wa) di Zoo Negara

Zoo Negara dari tahun 1963 rupanya...
Zoo Negara dari tahun 1963 rupanya…

Assalamualaikum dan salam hormat,

Ini merupakan kali ke-2 aku dan family jejak kaki ke Zoo Negara.. Pada kali pertama, memang satu pengalaman yang paling tak best bagi aku.. Cerita lanjut boleh tengok entri sebelum ini yee.. hi hi..

Tapi kali kedua, memang tak menduka citakan.. Boleh dikatakan, aku tarik balik kata-kata sebelum ini, dalam entri yang aku tak puas hati sebelum nie.. Read more

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Scroll To Top