Bini aku dah tersampuk dengan drama Korea!

Drama 1st aku layan

1st Drama Korea aku terjebak bukan Winter Sonata… Tapi drama Hotelier.. Tahun 2001 tak silap aku.. Lepas tue, aku tak tengok dah.. Sampai laa kawan aku share dvd dia cerita Sassy girl..

Memang best gila cerita tue, terus aku pun terjebak layan DVD korea.. Pastu setelah berapa lama tak layan Drama Korea, Drama yang menarik minat aku… Cerita Full House.. Tue pun, sebab ex-aku suka tengok.. Aku pun terjebak.. Read more

Uber VS Teksi

Uber VS Teksi

Akhirnya, aku dah tahu nak pilih yang mana?

Kebetulan, pada sabtu baru ini, yang mana aku ada event di Mid Valley.. Terjadi perkara yang tidak diingini, tayar belakang kereta aku pancit..

Memandangkan dah lambat, aku ambil inisiatif untuk menggunakan Teksi, melalui aplikasi Grab Car, tapi sayang, tak satu pun yang dapat.. So aku mula menggunakan Uber. Read more

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Scroll To Top