Fazrol Dot Com

1st Time Tengok Live Bola di Panggung Wayang

Ini pengalaman pertama aku untuk tengok Live Perlawanan Bolasepak di skrin yang besar di panggung wayang..

Selalunya masuk wayang tengok filem saja.. tak pernah pun tengok bola.. Walaupun, kadang-kadang aku tengok, kat wayang ada tayang LIve Perlawanan Bolasepak EPL.. Tapi selalunya team yang power-power la… Bukan team biasa-biasa.. hi hi.. Read more

Promosi Annual Pass Legoland! Berbaloi atau tidak?

View this post on Instagram

Yeay… #LEGOLANDmalaysia #fazroldotcom #kbba9

A post shared by Fazrol Amer (@fazrolamer) on

Assalamualaikum dan salam hormat,

Bagi sesiapa yang follow dan friends di Facebook dan Instagram.. Mesti tahu, apa program aku minggu lepas kan? Seharian di Legoland Malaysia.. Satu-satu Themeparks Antarabangsa yang ada kat Malaysia… Macam tak percaya pulak aku dapat pergi Legoland buat kali kedua..

Sebelum nie waktu aku sampai Legoland.. Masih baru lagi… Ammara pun tak ada lagi.. Yang paling enjoy waktu tue.. Adam saja.. Aisy kecik lagi.. Tak tau apa-apa lagi.. Read more

Aisy dah start tidur asing

tidur belaga kaki.. Katil atas tak kena kipas

Genap umur 6 tahun kami start ajar Aisy tidur bilik asing.. Dah tak tidur bawah ketiak aku lagi.. Hi hi.. Dah besarkan.. Adam pun lebih kurang 6 tahun gak ajar tidur asing..

Akhirnya budak manja ini telah dikuarantin tidur bilik lain.. Apa lagi katil 2 tingkat dah beli. So dia gi tidur dengan Adam laa.. Tapi boleh plak.. Tdo bawah sekali.. Belaga kaki.. Alasan atas tak kena kipas.. Tapi dah adjust.. Mala seterusnya.. Adam atas.. Aisy bawah..

Read more

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Scroll To Top