Percutian Bersama Keluarga di Langkawi

8

Holla guys. What’s up?

Excited betul aku nak menulis kali ni. Almaklumlaa, baru balik dari bercuti di Pulau Langkawi. Memang patut la Langkawi mendapat mendapat jolokan tempat percutian terbaik di negara ni. Mana tak nye, semuaa ada kat sana. Dan, semua ni aku akan kongsikan dengan korang dalam entri aku kali ni.

So let’s begin now 😉 [Read more…]

5 Rules That Are Worth Breaking In Smaller Spaces

Homes are not built as large as they use to be built, especially in urban areas like bukit panjang where developments are getting denser and units are getting smaller. In these situations, small space decorating becomes an even more valuable design skill.

Most designers tend to dish advice regarding small spaces under the assumption that you are willing to sacrifice soul and personality in favor of the illusion of an extra few square meters of space. However, we believe that you can truly live large but still within the limitations of your available square-footage. Below are a few rules that you should break in order to get the most out of a small space. [Read more…]

PD Famous Cendol Power, tempat wajib jika ke Port Dickson

Last aku ke Port Dickson, tak silap aku tahun 2010. Masa tue, aku review Permaisuri Resort. Memang Blog post yang paling berbaloi. Sebab banyak trafik yang aku dapat melalui review Permaisuri Resort. Sampai drama TV yang cerita duyung, tak ingat plak aku. Sampai guna logo Permaisuri yang ada www.fazrol.com. ha ha.

[Read more…]

DJI Tello Drone kecik yang berbaloi

Salam hormat,

DJI Tello! ada yang tau tak? Kalau jenis dok riki-riki nak beli drone, mesti tau apa tu DJI Tello..

Nama DJI nie, kira gah laa dalam arena Drone nie.. Macam-macam jenis, Phantom la, Mavic Pro laa, dan yang kategori beginner DJI Spark…

Tapi ada lagi satu yang memang betul-betul untuk beginner iaitu DJI Tello..

[Read more…]