Persamaan Cerita Zoo dan Takaful

Panda pun ada insuran

Ada seorang yang membuka bisnes ZOO

Di pintu masuknya, dia menulis RM10.00/orang tapi tidak ada seorang pun yg masuk…..

Kerana beberapa lama tidak ada pengunjung, maka harga tiket pun ia turunkan menjadi RM7.00.. dan tetap tidak seorang pun yg mau masuk…. Read more

Kenapa ambil Takaful Senior Gold Zurich Takaful ibubapa?

Takaful Senior Gold by Zurich Takaful

Ini adalah untuk menjawab kekeliruan salah sorang kawan aku berkenaan dengan Produk Baru Zurich Takaful ini.. “Takaful Senior Gold”

Katanya ” Tak nak ambil Insurance/Takaful untuk parent semata-mata untuk dapat pampasan”

Bagi pendapat aku, Read more

Isi minyak di Shell dengan Kad Bonuslink

Kad magic aku... hi hi
Kad magic aku… hi hi

Sebenarnya aku baru tau, rupanya dengan kad bonuslink, rupa-rupanya boleh isi minyak free.. Tak sangka betul..

Aku dah ada kad bonuslink nie, dah lama, tapi tak pernah register pun, kat bonuslink.. Yang aku tau… Bila pergi mana-mana kedai, kalau boleh dapat point/mata ganjaran Bonuslink, aku bagi saja.. Read more

1st time bagi hadiah diary 2017 kepada client

Sepanjang aku jadi seorang Agen Unit Trust yang berwawasan, aku tak pernah lagi bagi hadiah yang limited edition macam nie.. Tahun ini, kali pertama aku beli diari untuk dihadiahkan pada client aku yang tertentu.. Bukan pilih kasih, tapi pilih yang mana telah menyokong aku selama ini..

Read more

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Scroll To Top