Fazrol Dot Com

Team Building di Cyberview Resort & Spa – Cyberjaya

Gambar beramai-ramai…

1st time aku sampai Cyberview Resort & Spa, PERGHHHH!!! WOW!!! Terkesima aku… Cantiknya resort ini, tak seperti yang aku bayangkan.. Di Cyberjaya atau KL ada resort yang macam nie punya cantik… Seriously.. memang rasa berbaloi sangat dapat menginap kat sini…

Tapi kali ini, aku taknak cerita sangat tentang penginapan kat Resort nie, tapi aku nak cerita bab Team Building yang kami buat di Cyberview Resort & Spa nie.. Read more

Adunan Tradisional Pemecah Batu Karang!

Ubat Tradisional

SEGALANYA DENGAN IZIN ALLAH!

Benda kalau dah jadi, kita sanggup habiskan duit untuk berubat! betul tak?

So tak salah kalau kita berusaha untuk mencuba, merawat cara tradisional.. Kadang-kadang cara tradisional lebih berkesan berbanding dengan yang cara moden..

Batu Karang! merupakan salah satu masalah kesihatan yang sering berlaku.. Banyak juga, kawan-kawan dan pelanggan takaful aku, yang declare mengenai Batu Karang ini… Read more

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Scroll To Top