Sopannya anak dara kite…

Ha ha.. Bukan senang nak tengok budak kenit nie duduk macam nie…

Sopan betul aku tengok… Dah laa, asyik bergaduh dengan abang Aisy dia saja…

Kalau tengok bergaduh cam laki pun ada.. nak bertumbuk bagai.. Ammara Ammara.. Itu laa nasib bila ada 2 abang… hi hi.. Read more

Bila Perempuan Bawa Kereta

Bila perempuan bawa kereta.. kita yang mengantuk pun tak jadi nak tidoq.. . Sapa pernah rasa camtu?

A post shared by Fazrol Amer (@fazrolamer) on

Perasan tak? selalunya bila kita drive… BIla kereta depan buat something yang annoying macam nak belok tak bagi signal, bawa slow sangat line kanan, bawa kiri kanan macam orang mabuk.. Lepas kita potong,

“OOoooo.. Perempuan.. patut la”

Macam perempuan saja yang bawa kereta macam tue.. hi hi.. kan kan? Read more

Aisy dan Lego tak dapat dipisahkan.

Hasil tangan Aisy.. . #kapalselam #Aisy #Danish #FazrolDotCom #Kbba9 #blogger #brick #lego

A post shared by Fazrol Amer (@fazrolamer) on

Anak aku yang no 2 nie, dengan Lego memang tak dapat dipisahkan.. Dalam banyak-banyak mainan yang aku beli, Lego saja yang menarik minat dia sekarang..

Dulu, suka sangat dengan kereta Hotwheels, sekarang semuanya Lego… Walaupun brand China, aku tetap panggil Lego ok… Read more

Semoga Panjang Umur Muhammad Aisy Danish

2/3/2012 tarikh lahir hero kedua aku… Muhammad Aisy Danish.. Sekarang dah masuk 5 tahun…

Percakapan masih lagi pelat, tapi cara cakap macam tue laa yang buat dia masih lagi somel… Read more

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Scroll To Top