Percutian Bersama Keluarga di Langkawi

8

Holla guys. What’s up?

Excited betul aku nak menulis kali ni. Almaklumlaa, baru balik dari bercuti di Pulau Langkawi. Memang patut la Langkawi mendapat mendapat jolokan tempat percutian terbaik di negara ni. Mana tak nye, semuaa ada kat sana. Dan, semua ni aku akan kongsikan dengan korang dalam entri aku kali ni.

So let’s begin now 😉 [Read more…]

Team Building di Cyberview Resort & Spa – Cyberjaya

Gambar beramai-ramai…

1st time aku sampai Cyberview Resort & Spa, PERGHHHH!!! WOW!!! Terkesima aku… Cantiknya resort ini, tak seperti yang aku bayangkan.. Di Cyberjaya atau KL ada resort yang macam nie punya cantik… Seriously.. memang rasa berbaloi sangat dapat menginap kat sini…

Tapi kali ini, aku taknak cerita sangat tentang penginapan kat Resort nie, tapi aku nak cerita bab Team Building yang kami buat di Cyberview Resort & Spa nie.. [Read more…]

Promosi Annual Pass Legoland! Berbaloi atau tidak?

View this post on Instagram

Yeay… #LEGOLANDmalaysia #fazroldotcom #kbba9

A post shared by Fazrol Amer (@fazrolamer) on

Assalamualaikum dan salam hormat,

Bagi sesiapa yang follow dan friends di Facebook dan Instagram.. Mesti tahu, apa program aku minggu lepas kan? Seharian di Legoland Malaysia.. Satu-satu Themeparks Antarabangsa yang ada kat Malaysia… Macam tak percaya pulak aku dapat pergi Legoland buat kali kedua..

Sebelum nie waktu aku sampai Legoland.. Masih baru lagi… Ammara pun tak ada lagi.. Yang paling enjoy waktu tue.. Adam saja.. Aisy kecik lagi.. Tak tau apa-apa lagi.. [Read more…]

Aisy dah start tidur asing

tidur belaga kaki.. Katil atas tak kena kipas

Genap umur 6 tahun kami start ajar Aisy tidur bilik asing.. Dah tak tidur bawah ketiak aku lagi.. Hi hi.. Dah besarkan.. Adam pun lebih kurang 6 tahun gak ajar tidur asing..

Akhirnya budak manja ini telah dikuarantin tidur bilik lain.. Apa lagi katil 2 tingkat dah beli. So dia gi tidur dengan Adam laa.. Tapi boleh plak.. Tdo bawah sekali.. Belaga kaki.. Alasan atas tak kena kipas.. Tapi dah adjust.. Mala seterusnya.. Adam atas.. Aisy bawah..

[Read more…]