Apa ada dengan Set Travel Cosmoderm?

Set Travel Cosmoderm
Sebenarnya bila aku nak travel dengan family ke mana-mana.. Semua urusan persiapan untuk travel memang bini aku yang sediakan.. Maklumlaa, aku nie manja ngan bini sikit.. Bukan nya aku tak mau buat, tapi bila aku buat.. Mesti ada “something wrong in somewhere”.. So aku lepaskan kepada yang lebih hebat untuk uruskan semua tue.. Amacam? hebat tak aku? hi hi hi..

Tapi untuk travel baru nie, Yang mana aku memeriahkan Hari Keluarga Kelab Blogger Ben Ashaari di Legend Resort Cherating(next blogpost aku cite ye.. hi hi…) Kami dibekalkan dengan Travel Set dari Cosmodern.. Read more

1st time Ammara naik bas

Memang suka jalan budak nie.. Tak buat perangai langsung atas bas.. good girl…

A post shared by Fazrol Amer (@fazrolamer) on

Untuk pertama kali, Ammara naik bas.. Bukan bas mini yang jalan berapa minit saja.. Tapi bas ekspress dari Kuala Lumpur ke Butterworth Penang..

Masa bas bertolak, dia mengantuk.. Nasib baik tak buat perangai cam biasa.. Bagi makan roti, terus tido.. Memang behave sangat dia.. Read more

Bila Perempuan Bawa Kereta

Bila perempuan bawa kereta.. kita yang mengantuk pun tak jadi nak tidoq.. . Sapa pernah rasa camtu?

A post shared by Fazrol Amer (@fazrolamer) on

Perasan tak? selalunya bila kita drive… BIla kereta depan buat something yang annoying macam nak belok tak bagi signal, bawa slow sangat line kanan, bawa kiri kanan macam orang mabuk.. Lepas kita potong,

“OOoooo.. Perempuan.. patut la”

Macam perempuan saja yang bawa kereta macam tue.. hi hi.. kan kan? Read more

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Scroll To Top