Promosi percutian hujung tahun!

1st time sampai Krabi
1st time sampai Krabi

Sekejap nya rasa masa berlalu… Tiba-tiba dah nak sampai hujung tahun 2016 dah…
Rasa macam baru saja aku balik dari bercuti dengan keluarga ke Krabi, Thailand…
Rupanya dah nak dekat setahun dah rupanya, aku balik dari Krabi… Rasa tomyam yang sedap kat siam pun dok terasa lagi sampai sekarang.. Kulit aku yang sun burn pun, tak hilang-hilang lagi.. hi hi.. (melampau betul menipunya) Read more

Harga Putrajaya Cruise

Kalau ikut rekod dalam blog nie.. Last sekali aku naik Cruise kat Putrajaya nie.. Tahun 2012.. Masa tue, hanya Adam sorang.. Aisy masih dalam perut..

Sebab masa tue, perut bini aku boyot.. Perut aku lain laa.. dari dulu sampai sekarang.. Aku pun tak tau pasai apa.. hi hi..

img_7032

Hari minggu baru nie, kebetulan hari last cuti sekolah.. Saja bawa anak jalan-jalan.. Konon-kononnya nak bawa Ammara naik boat laa.. Maklumlah, diai je yang tak pernah lagi.. Abang dia yang 2 orang nie.. Dah biasa dah.. Read more

The Best Hotel Johor Bahru to stay

Johor

JOHOR BAHRU….

Antara destinasi yang dalam perancangan untuk aku bawa family jalan-jalan nanti.. Lagipun, Si Aisy tue dah teringin sangat nak ke Legoland lagi sekali… Tengah Busy kumpul duit tue.. Habis duit syiling dalam beg duit aku, dimasukkan dalam tabung dia.. Nak pergi Legoland punya pasal.. hi hi..

Jadi sebelum pergi, kita wajib survey-survey.. Alang-alang nak bercuti, biar pilihan yang puas hati.. betul tak? Antara Hotel yang best di Johor Bahru…. Read more

Blogger KBBA sambut birthday Panda (Fu Wa) di Zoo Negara

Zoo Negara dari tahun 1963 rupanya...
Zoo Negara dari tahun 1963 rupanya…

Assalamualaikum dan salam hormat,

Ini merupakan kali ke-2 aku dan family jejak kaki ke Zoo Negara.. Pada kali pertama, memang satu pengalaman yang paling tak best bagi aku.. Cerita lanjut boleh tengok entri sebelum ini yee.. hi hi..

Tapi kali kedua, memang tak menduka citakan.. Boleh dikatakan, aku tarik balik kata-kata sebelum ini, dalam entri yang aku tak puas hati sebelum nie.. Read more

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Scroll To Top