Alat untuk kuatkan liputan signal TELCO anda!

Connect3G_iso_frt

Antara masalah yang selalu dilalui pengguna telco macam aku nie.. Liputan telco yang agak hampeh, kadang-kadang penuh signal tiba-tiba cuma bergerak sikit saja, terus takde signal..

Bertambah lagi hampeh, bila tengah call, boleh plak putus-putus.. Jenuh kena berlari ke tepi tingkap, atau keluar rumah terus.. Betul tak? Read more

Smartphone baru Apple – Iphone 6 dan Iphone 6 plus!

Akhirnya! smartphone yang ditunggu-tunggu aku dah keluar… Mana aku nak pilih? 6 atau 6 plus? Beza dari segi saiz dan berat..

Tapi kali nie, aku prefer 6 plus kot.. Nampaknya kena kumpul duit siap-siap… Lagipun sekarang tak payah beratur panjang macam dulu.. Sebab sekarang orang ramai banyak dah beralih ke Android..

Aku tetap dengan IOS.. Untuk certain-certain gajet je aku tetap dengan Android..

Apa yang sedih, kamera tetap 8 megapixel.. Org up laa sikit ke 12 atau 16 megapixel… bajet kurang betul laaa Iphone 6 nie…

 

Samsung S5 gabungan Sony Experia dan Iphone 5s!

Salam hormat,
Bagi peminat gadget Samsung tentu gembira dengan pengumuman terbaru dari Samsung! Generasi terbaru keluarga S dari Samsung iaitu S5.

Apa yang best kali ini, ciri-ciri canggih yang aku kata tiru ialah Boleh masuk dalam air sama macam Sony Experia dan Ada pengesan cap jari macam seperti Iphone 5s. Nampak je macam tiru. Tapi 2 benda yang memang akan cari kebiasaan untuk handphone yang akan datang aku rasa.
Kamera Samsung S5 16 megapiksel untuk belakang dan kamera depan standard 2 megapiksel. Tapi yang paling best, dengar kata bateri boleh tahan lama. Memang antara benda yang aku paling inginkan untuk smartphone terbaru.
Harga tak pasti lagi berapa, rasanya boleh dalam 2k lebih. Tak sabar nak godek dekat booth Samsung. He he

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Scroll To Top