Dapat Test Drive Honda Civic 1.5 Turbo Premium!

Honda Civic
Honda Civic

Alhamdulillah,

Tak dapat dibayangkan bertapa seronoknya aku bila terpilih untuk Test Drive Honda Civic 1.5 Turbo untuk 2 hari 1 malam. Walaupun event hanya di sekitar KL, Tapi puas hati sangat-sangat..

Sebenarnya, Honda Civic nie memang antara kegemaran aku masa mula-mula launch dalam bulan Jun baru-baru nie.. Ye laaa, dengan lampu belakang yang lain dari lain, dan bentuk yang sporty tue membuatkan aku jatuh hati dengan model Civic baru nie..

Read more

Lego NEXO Knights – Produk terbaru dari Lego!

Satria Lego
Satria Lego

Kalau sebelum nie, kalau main lego, selalunya kita main secara offline saja kaa… Tengok kertas, pastu pasang… Then kalau anak-anak buat main-main sampai pecah, orang dewasa plak buat display.. Hobi laa katakan…

Macam aku, ada yang untuk anak-anak, ada yang untuk aku sendiri.. Tengok pada Lego itu sendiri.. Main lego nie, bagus untuk anak-anak.. Merangsang kreativiti otak anak-anak.. Cuma jangan biar yang bawah umur, kalau tak masuk dalam mulut nanti..

Read more

bayar zakat secara online!

Kaunter bergerak zakat
Kaunter bergerak zakat

Dunia di hujung jari sekarang… Mudahnya kita untuk menunaikan zakat sekarang…

Hanya melalui internet kita dah boleh membayar zakat.. mudah sungguh..

Kalau tak berani? Pusat Pungutan Zakat siap ada siapkan kaunter orang ramai mudah membayar zakat..

Kat mana kaunter-kaunter PPZ-MAIWP? Tengk list bawah… Read more

Blogger KBBA sambut birthday Panda (Fu Wa) di Zoo Negara

Zoo Negara dari tahun 1963 rupanya...
Zoo Negara dari tahun 1963 rupanya…

Assalamualaikum dan salam hormat,

Ini merupakan kali ke-2 aku dan family jejak kaki ke Zoo Negara.. Pada kali pertama, memang satu pengalaman yang paling tak best bagi aku.. Cerita lanjut boleh tengok entri sebelum ini yee.. hi hi..

Tapi kali kedua, memang tak menduka citakan.. Boleh dikatakan, aku tarik balik kata-kata sebelum ini, dalam entri yang aku tak puas hati sebelum nie.. Read more

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Scroll To Top