PD Famous Cendol Power, tempat wajib jika ke Port Dickson

Last aku ke Port Dickson, tak silap aku tahun 2010. Masa tue, aku review Permaisuri Resort. Memang Blog post yang paling berbaloi. Sebab banyak trafik yang aku dapat melalui review Permaisuri Resort. Sampai drama TV yang cerita duyung, tak ingat plak aku. Sampai guna logo Permaisuri yang ada www.fazrol.com. ha ha.

[Read more…]

Team Building di Cyberview Resort & Spa – Cyberjaya

Gambar beramai-ramai…

1st time aku sampai Cyberview Resort & Spa, PERGHHHH!!! WOW!!! Terkesima aku… Cantiknya resort ini, tak seperti yang aku bayangkan.. Di Cyberjaya atau KL ada resort yang macam nie punya cantik… Seriously.. memang rasa berbaloi sangat dapat menginap kat sini…

Tapi kali ini, aku taknak cerita sangat tentang penginapan kat Resort nie, tapi aku nak cerita bab Team Building yang kami buat di Cyberview Resort & Spa nie.. [Read more…]

Promosi Annual Pass Legoland! Berbaloi atau tidak?

View this post on Instagram

Yeay… #LEGOLANDmalaysia #fazroldotcom #kbba9

A post shared by Fazrol Amer (@fazrolamer) on

Assalamualaikum dan salam hormat,

Bagi sesiapa yang follow dan friends di Facebook dan Instagram.. Mesti tahu, apa program aku minggu lepas kan? Seharian di Legoland Malaysia.. Satu-satu Themeparks Antarabangsa yang ada kat Malaysia… Macam tak percaya pulak aku dapat pergi Legoland buat kali kedua..

Sebelum nie waktu aku sampai Legoland.. Masih baru lagi… Ammara pun tak ada lagi.. Yang paling enjoy waktu tue.. Adam saja.. Aisy kecik lagi.. Tak tau apa-apa lagi.. [Read more…]

Tak sabar dengan promosi “Make 11.11 Fly” oleh Traveloka!

Assalamualaikum dan salam hormat,

Peerrgggggghhhh…

Cepatnya masa berlalu.. Tengok-tengok sekarang dah nak dekat hujung tahun 2017… Cuti sekolah pun dah dekat.. Anak-anak pun dah habis periksa.. So bersedia laa dengan planning untuk bawa family bercuti..

traveloka memang awesome

Setelah berbulan-bulan berkerja, anak-anak pula sibuk belajar.. Sekarang time untuk reward diri sendiri dan anak-anak laa plak… Waktu ini laa, nak habiskan masa bersama keluarga.. Betul tak?? [Read more…]