DJI Tello Drone kecik yang berbaloi

Salam hormat,

DJI Tello! ada yang tau tak? Kalau jenis dok riki-riki nak beli drone, mesti tau apa tu DJI Tello..

Nama DJI nie, kira gah laa dalam arena Drone nie.. Macam-macam jenis, Phantom la, Mavic Pro laa, dan yang kategori beginner DJI Spark…

Tapi ada lagi satu yang memang betul-betul untuk beginner iaitu DJI Tello..

[Read more…]

Team Building di Cyberview Resort & Spa – Cyberjaya

Gambar beramai-ramai…

1st time aku sampai Cyberview Resort & Spa, PERGHHHH!!! WOW!!! Terkesima aku… Cantiknya resort ini, tak seperti yang aku bayangkan.. Di Cyberjaya atau KL ada resort yang macam nie punya cantik… Seriously.. memang rasa berbaloi sangat dapat menginap kat sini…

Tapi kali ini, aku taknak cerita sangat tentang penginapan kat Resort nie, tapi aku nak cerita bab Team Building yang kami buat di Cyberview Resort & Spa nie.. [Read more…]

DASHING Anytime EDT – Wangian Bersaiz Kecil

Wangian Manchester City, hati tetap Arsenal.. ha ha..

Kecik, Comel Dan Wangi….

Itu dia pewangi dari Dashing – Dashing Anytime EDT

Aku dengan Dashing nie, memang tak boleh dipisahkan.. Antara barang kewajipan aku nie.. Tapi sebelum nie, aku cuma pakai bedak dan deodarant je dari Dashing nie.. [Read more…]

Layan juga Iklan Tahun Baru Cina 2017 TNB nie..

Selalunya tima-time raya nie, iklan memang semua best-best.. Aku pula baru saja terlayan Iklan Tahun Baru Cina 2017 dari TNB nie.. Tajuk dia Cooking Hustle..

Dia punya aksi dah macam Filem Kung Fu Hustle plak aku tengok.. siap terbang terbang lagi.. Masak pun penuh dengan skill kung fu… Lepas tue, cara potong buah plak, dah macam main game Fruit Ninja plak.. hi hi.. hebat betul…

Dari segi pengajaran, memang tak dinafikan laaa.. Jalan cerita simple dan mudah sangat orang faham..

Nak tengok?

Tahun Baru Cina nie, memang terkenal dengan makan besar.. Berkumpul ramai-ramai.. Lebih kurang macam raya melayu juga.. Kumpul satu keluarga, makan besar sama-sama..

Waktu inilah, walaupun beza pandangan tetap rapatkan ikatan kekeluargaan… Ahli keluarga yang hadir waktu makan besar lebih penting berbanding dengan apa yang terhidang dia atas meja…

Sikap masing-masing mungkin menjadi punca pertelagahan di musim perayaan, apatah lagi dalam keluarga yang ramai. Sepatutnya perbezaan diraikan, bukan diketepikan…

Seperti hidangan Tahun Baru yang beraneka jenis saiz, rasa dan rupa, begitulah juga ahli keluarga kita… Bersatu kita teguh, bercerai kita roboh…

Kebahagiaan tercipta apabila kita semua bersatu hati dan mesra antara satu sama lain… Betul tak?

Dah layan Cooking Hustle? apa kata layan TABLE OF HARMONY nie plak

1st – masuk ke https://betterbrighter.my/tableofharmony

  • Klik Unveil Mystey Dishes (atas kanan)

    Jawab soalan yang di beri… Aku pilih D…

Mystery dishes untuk aku.. hi hi

Mystery dishes untuk aku.. hi hi

layan juga buat benda nie… Berminat nak try??