1st time Ammara naik bas

Untuk pertama kali, Ammara naik bas.. Bukan bas mini yang jalan berapa minit saja.. Tapi bas ekspress dari Kuala Lumpur ke Butterworth Penang..

Masa bas bertolak, dia mengantuk.. Nasib baik tak buat perangai cam biasa.. Bagi makan roti, terus tido.. Memang behave sangat dia.. [Read more…]

Sopannya anak dara kite…

Ha ha.. Bukan senang nak tengok budak kenit nie duduk macam nie…

Sopan betul aku tengok… Dah laa, asyik bergaduh dengan abang Aisy dia saja… [Read more…]

Aisy dan Lego tak dapat dipisahkan.

Anak aku yang no 2 nie, dengan Lego memang tak dapat dipisahkan.. Dalam banyak-banyak mainan yang aku beli, Lego saja yang menarik minat dia sekarang..

Dulu, suka sangat dengan kereta Hotwheels, sekarang semuanya Lego… Walaupun brand China, aku tetap panggil Lego ok… [Read more…]

Semoga Panjang Umur Muhammad Aisy Danish

2/3/2012 tarikh lahir hero kedua aku… Muhammad Aisy Danish.. Sekarang dah masuk 5 tahun…

Percakapan masih lagi pelat, tapi cara cakap macam tue laa yang buat dia masih lagi somel… [Read more…]