Sopannya anak dara kite…

Ha ha.. Bukan senang nak tengok budak kenit nie duduk macam nie…

Sopan betul aku tengok… Dah laa, asyik bergaduh dengan abang Aisy dia saja…

Kalau tengok bergaduh cam laki pun ada.. nak bertumbuk bagai.. Ammara Ammara.. Itu laa nasib bila ada 2 abang… hi hi.. Read more

Aisy dan Lego tak dapat dipisahkan.

Hasil tangan Aisy.. . #kapalselam #Aisy #Danish #FazrolDotCom #Kbba9 #blogger #brick #lego

A post shared by Fazrol Amer (@fazrolamer) on

Anak aku yang no 2 nie, dengan Lego memang tak dapat dipisahkan.. Dalam banyak-banyak mainan yang aku beli, Lego saja yang menarik minat dia sekarang..

Dulu, suka sangat dengan kereta Hotwheels, sekarang semuanya Lego… Walaupun brand China, aku tetap panggil Lego ok… Read more

Semoga Panjang Umur Muhammad Aisy Danish

2/3/2012 tarikh lahir hero kedua aku… Muhammad Aisy Danish.. Sekarang dah masuk 5 tahun…

Percakapan masih lagi pelat, tapi cara cakap macam tue laa yang buat dia masih lagi somel… Read more

Aktiviti cuti sekolah untuk Adam!

Belajar ambik wudhuk dengan sempurna
Belajar ambik wudhuk dengan sempurna

Sekolah dah start baru aku nak cerita.. hi hi..

Aktiviti untuk Adam sepanjang cuti sekolah bulan 12 baru-baru ini.. Start awal cuti sekolah baru-baru ini, aku daftarkan Adam untuk Akademi Al – Quran ABS yang diadakan berdekatan dengan surau rumah aku.. Read more

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Scroll To Top