1st Time Tengok Live Bola di Panggung Wayang

Ini pengalaman pertama aku untuk tengok Live Perlawanan Bolasepak di skrin yang besar di panggung wayang..

Selalunya masuk wayang tengok filem saja.. tak pernah pun tengok bola.. Walaupun, kadang-kadang aku tengok, kat wayang ada tayang LIve Perlawanan Bolasepak EPL.. Tapi selalunya team yang power-power la… Bukan team biasa-biasa.. hi hi..

Piala Dunia Tahun 2014, aku layan final kat Skrin besar kat Kepala Batas.. Kebetulan waktu itu, balik kampung bini.. hi hi.. Tahun nie, pengalaman baru tengok Bola dalam panggung wayang GSC, One Utama..

Tapi syarat-syarat dah tak sama macam tengok filem.. Tak feel laa, kalau tengok bola tak ada jerit-jerit kan… ha ha.. Lampu buka, bukan dalam kegelapan.. Meriahnya, tengok pada game dan penonton dalam tue..

Sebab rasanya kalau yang pergi tue, bukan peminat bola.. Memang Ya Salam laa.. Layan bola macam tak ada perasaan.. ha ha.

Apapun, aku ucapkan berbanyak terima kasih kepada Lan Careno sebab sudi invite aku.. Maklum laa, lama tak joint event-event dengan blogger nie.. At least dapat jumpa kawan blogger yang dah lama tak jumpa… hi hi..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Scroll To Top