Bye Bye German

Nak juga aku update pasal World Cup 2018 Rusia kali nie.. hi hi.. Sepanjang kejohanan Piala Dunia bermula.. Perlawanan German VS South Korea yang aku tengok full.

Game-game sebelum ini, tak pernah langsung aku layan… Tapi bila dah sampai pusingan 16 terbaik kalah mati.. Selalunya baru aku layan..

Untuk German, takziah, nampaknya badi juara terkena juga.. Bermula Perancis, Italy, Sepanyol, dan yang terkini.. Germany.. Nampaknya boleh sambung menangis dalam kapal terbang..

Untuk tahun ini, aku tak ada negara yang aku sokong (die hard fan), Sebab aku tak tau nak sokong yang mana.. Bagi aku yang mana masuk final,, itulaa yang aku sokong.. aci tak? ha ha..

Ok laa… saja nak membebel tentang world cup sebagai tanda yang aku pun tengok world cup ye… tapi semeriah dulu.. Tengok kat Hostel.. Pergh.. feel dia lagi sempoi baq hang…

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Scroll To Top