Aisy dan Lego tak dapat dipisahkan.

Hasil tangan Aisy.. . #kapalselam #Aisy #Danish #FazrolDotCom #Kbba9 #blogger #brick #lego

A post shared by Fazrol Amer (@fazrolamer) on

Anak aku yang no 2 nie, dengan Lego memang tak dapat dipisahkan.. Dalam banyak-banyak mainan yang aku beli, Lego saja yang menarik minat dia sekarang..

Dulu, suka sangat dengan kereta Hotwheels, sekarang semuanya Lego… Walaupun brand China, aku tetap panggil Lego ok…

Setakat pasang ikut kertas tue, yang simple-simple so far boleh laa dia pasang, cuma kalau kena tekan kuat sikit, memang bagi kat aku laa atau abang Adam dia..

Sekarang semua yang pecah, aku suruh dia buat lain… Tapi yang bestnya, dia tak buat dengan simple dah.. Memang ada bentuk dan ikut kreativiti dia…

Walaupun warna campur-campur yang penting kena dengan apa yang dia buat…

Memandangkan sekarang dia gila sangat dengan Lego.. Sampai Legoland pun dia nak pergi.. Dulu masa pergi, dia kecik lagi, tak tau apa-apa… Sekarang, baru dia boleh enjoy sepenuhnya…

Apapun, kena kumpul duit laa dulu ye… hi hi..

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Scroll To Top