1st time layan Mentor Milenia 2017 sebab Usop @ Epul ja

Usop aka Epul Protege Hazama

Aku tak tau, kenapa aku berkenan sangat budak usop@epul nie… Dari mula tengok video yang tular dari pergi audition Black, pi plak ke Akim.. Pastu pening plak, tiba-tiba jadi Protege Hazama… Tukaq plak jadi nama Usop…

Rupa-rupanya, kat Akim dia cuma lepas ke peringkat ke-2 saja.. Tue yang jadi finalis masa Audition Hazama tue… Baru laa faham.. Nasib baik masa nak start konsert 1st, Hazama yang bagi nama usop tue… Kalau tak jenuh pening, dari epul jadi nama usop nie…

Apapun, bagi aku suara dia memang sempoi.. Tambah plak loghat utara yang kaw kaw punya… Dia punya LOLAQ… Memang menghiburkan hati yang sedih dikala harga barang semakin naik.. hi hi..

Black ngan Akim confirm menyesal kalau si usop nie jadi juara untuk Mentor Milenia 2017.. hi hi.. Pergh ada aura tersendiri budak tue.. Teringat plak macam zaman Mawi mula-mula popular dulu..

Nampaknya, Mentor milenia kali nie, aku dok layan depan TV laa… Maklumlah, Astro dah potong.. Memang terlekat dengan TV3 je laa pasni… Yang pasti, berita TV3suku memang aku tak layan sangat…

5 thoughts on “1st time layan Mentor Milenia 2017 sebab Usop @ Epul ja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Scroll To Top