Tidur pun nampak hensem!

View this post on Instagram

Tdo pun kena hensem…

A post shared by Fazrol Amer (@fazrolamer) on

Anak no 2 aku yang hensem.. Aisy..

Nak tidur pun kena hensem… Bila dah ajar, pakai t-shirt ngan baju jaket.. Amboi! bukan main bergaya dia… Tak mau buka langsung.. Dalam dok kata cuaca panas pun pun nak juga dia pakai 2 lapis macam tue..

Dengan topi Spiderman, yang tak mau langsung dia buang… Aisy nie, antara peminat tegar Spiderman.. Belon, Bantai, Baju, semua nak spiderman.. Memanjat pun dah macam spiderman…

Nasi baik bukan kat kampung ja… Kalau tak rasanya.. habis semua pokok jadi jajahan dia.. ha ha ha..

Gambar nie, ambil bila dah balik dari Farm In The City, Seri Kembangan… Penat sangat nie.. puasa sangat-sangat dapat berjalan…

Cerita Farm In The City, akan di ceritakan insyaALLAH selepas ini… hi hi…

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.