Penangan BoboiBoy The Movie


Ini semua penangan tengok BoboiBoy The Movie.. Dah aku balik kerja, tak mau pakai baju, nak pakai sweater dengan topi pulak..

Baru nampak macam BoboiBoy.. Tue tak kira yang main lawan-lawan dengan abang dia lagi..

Memang last sekali, ada gak yang menangis..hi hi..

Dah janji dengan anak, kalau tak bawa memang berdarah telinga, depa dok ulang.. Sekarang puas hati, tunggu keluar DVD plak laa..

One thought on “Penangan BoboiBoy The Movie

  1. Part terpengaruh berlawan yang tak best tu. Kawan ofis cakap Boboiboy ni memang tak sesuai untuk kanak-kanak.
    Hazmin Hamudin recently posted…Hadiah Hari Lahir Untuk AkuMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.