Fazrol Dot Com

Dividen KWSP tahun 2015!

Gambar sumber dari facebook..
Gambar sumber dari facebook..

Kalau tak ada facebook, aku pun tak tahu berapa dividen kwsp tahun 2015 nie..

Maklum laa, paper memang tak beli, jimat.. Semua berita melalui online jaa.. Kadang-kadang beli paper pun, lambat berita dari tahu online.. Kan? Kan?


Ok laa, untuk tahun ini, kwsp dah mengumumkan dividen untuk 2015 ialah 6.40%.. Not bad laa, bagi tahun 2015.. Walaupun sedikit menurun berbanding dividen 2014 iaitu 6.75%..

Apapun, membuat tabungan dengan bijak.. Jika nak keluarkan akaun 1, boleh roger aku.. Untuk diversify pelaburan yang ada.. InsyaAllah..

Yang penting kita jumpa, dah boleh tunjuk portfolio atau melalui chat saja.. Biar faham sebelum buat keputusan..

Gandakan wang persaraan anda!

Jadilah pelabur yang bijak..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Scroll To Top