Fazrol Dot Com

Alat untuk kuatkan liputan signal TELCO anda!

Connect3G_iso_frt

Antara masalah yang selalu dilalui pengguna telco macam aku nie.. Liputan telco yang agak hampeh, kadang-kadang penuh signal tiba-tiba cuma bergerak sikit saja, terus takde signal..

Bertambah lagi hampeh, bila tengah call, boleh plak putus-putus.. Jenuh kena berlari ke tepi tingkap, atau keluar rumah terus.. Betul tak?

Yang lagi best, bila tengah download atau transfer something.. Boleh plak terputus.. Tension tahap dewa terus…

Tapi sekarang tidak lagi, bila aku tau adanya barang Weboost nie.. Lega rasanya, tak payah lagi kena keluar atau cakap telefon tepi tingkap.. Sambil tidur dah boleh jawap, dengar clear saja suara.. Tak adanya, ” Ye, apa dia”  “Ye, apa dia”.. Sakit hati orang yang call aku.. dok ulang soalan yang sama.. hi hi.. sorry..

Install Diagram - Connect 3G

Weboost nie, satu alat yang dalam bahasa pasarnya, tarik line handphone supaya coverage penuh.. Selalunya, sekadar 1 bar jaa dalam rumah.. Dengan alat ini, insyaAllah boleh full bar..

PEMASANGAN?

Connect 3G

Orang yang bertugas, akan datang tengok dulu, keadaan sekeliling.. Upah pasang diambil diantara rm300-rm500.. Barang baik Weboost nie plak, harga semasa tak silap aku dalam rm1145

Tapi yang berbaloinya, Weboost nie, tak kira apa Telco yang korang pakai… C ke, M ke, U ke, D ke? dan lain – lain.. Semua dia sapu.. Tak ada racist punya alat, hi hi…


Yang penting, line telefon ok.. Tak ada problem.. memang baik punya…

7 thoughts on “Alat untuk kuatkan liputan signal TELCO anda!

  1. Macam mana nk dpt. Kwsn sy ni memg tkde lain telefon… Memg pyh. Satu bar jer. Kwsn pendpalmn sikit… Ape2 blh whatappa sy. 0148459547..tiang telefon pum. Tkde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Scroll To Top