Makan Sedap di Wangsa Walk – U cafe

U cafeSepanjang aku pergi window shopping di Wangsa Walk. aku tak pernah merasa kedai makan kat luar Wangsa Walk. Selalunya makan yang ada dalam Wangsa Walk saja.

Minggu lepas, 1 st time aku tau ada kedai kat luar Wangsa Walk, dekat dengan parking kereta tue. he he.. Itu pun sebab jumpa dengan kawan-kawan blogger kat situ.. Kalau tak, rasanya sampai sekarang tak tau kot..

U-Cafe! tempat menarik, ada 2 tingkat. Nak makan kat bawah boleh atas pun boleh..

Menu U Cafe sedap

Makanan? Bagi aku boleh tahan sedap.. Macam-macam jenis ada, pelik yang aku tak pernah makan pun ada.. Tapi memang sedap.. Rasanya, kalau pergi U Cafe kena order satu-satu.. Minggu nie menu lain, minggu lagi sekali menu lain plak.

Menu U cafe

Dari segi harga? bagi aku berpatutan.. Kalau tak silap, U cafe siap ada buat promosi Nasi Kukus Ayam Rempah cuma berharga rm3 saja. Mana nak dapat harga tue kat KL beb.. Betul tak?

Combo Platter

U Cafe nie, bukan saja ada restoran di Wangsa Walk.. Diorang pun ada buat sebarang catering service juga.

Untuk keterangan lanjut, aku suggest korang roger..

Rachel : +6019-3133668

Alamat U-Cafe Wangsa Walk:

GL-06 Wangsa Walk, Wangsa Avenue,
No 9, Jalan Wangsa Perdana 1, Bandar Wangsa Maju,
53300 Kuala Lumpur, Malaysia

Facebook U Cafe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.