Tempah Kek untuk Birthday

nampak sedap jaa Kek Coklat + Strawberry nie
nampak sedap jaa Kek Coklat + Strawberry nie

Dulu kalau nak beli kek sambut birthday mesti kita dok cari kedai kek saja.. Lepas tue sekarang kalau terlebih mampu siap boleh beli kat Secret Recipe lagi..

Tapi sekarang untuk birthday anak aku, aku akan order di Facebook saja. Aku pun tau tentang nie, dari bini aku.. Dia kata kawan dia buat, boleh tahan sedap juga..

Aisy bersama kek kereta kegemaran!
Aisy bersama kek kereta kegemaran!

Tapi sayang, waktu birthday Aisy, aku tak sempat nak rasa langsung, gara-gara terlupa bawa bekas, Habis terus di sapu kawan-kawan Aisy..

Mungkin tak ada rezeki aku kot, next time Kek birthday Adam, aku nak rasa juga… Depa kata sedap, tapi tak bagi aku try langsung..

Tapi bini aku memang kata sedap sangat, sampai dia kata lepas nie, nak order lagi.. Yang bestnya design boleh kita pilih atau apa yang kita nak.. Kalau dia boleh buat dia buat..

Berseni sungguh aku tengok kek kereta nie...
Berseni sungguh aku tengok kek kereta nie…

Macam kek kereta Aisy tue, kereta tue boleh dimakan, memang seni betul orang yang buat kek nie.. Cantik plak tue.. Untuk Kek Adam Nanti, dia kata dia nak kek gambar dia..

Kita tengok laa bulan lapan nie camna.. Silap-silap kek untuk birthday aku dulu nanti bulan 4 nie.. ha ha..

 

Tempah kek online area Cheras
Tempah kek online area Cheras

Ok laa, andai kata hangpa tercari-cari kek online yang sedap, dan boleh buat ikut citarasa hangpa, boleh laa friend dengan Jajalicious Bakery.. Pasti puasa hati.. InsyaALLAH…

FB – Jajalicious Bakery

– Memandangkan ini memang fb kawan bini aku, untuk staff HUKM penghantaran kek adalah free.. Untuk yang bukan staff pandai-pandai laa bodek yaa…

  • Lain kali tanya harga dulu, takut kena lebih dari bajet.. Rasa cam tak mau bagi link back kat FB tue..

11 thoughts on “Tempah Kek untuk Birthday

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Scroll To Top