Baby girl!!!

Adam masa baby!

Akhirnya! penantian satu penyeksaan… Baru-baru nie, masa bini aku pergi check up dia buat scan sekali.. Kali nie, orang tue bagitau kemungkinan kandungan bini aku, baby girl..

Pergh! teruja betul aku dengar bila dah kata macam tue.. Maklumlah, sekarang memang nak anak perempuan pulak.. Dah ada 2 hero untuk tolong jadi bodyguard adik dia… he he..

Tapi tak confirm lagi, tapi memang berharap sangat dapat baby girl.. Boleh hias-hias rambu-rambu.. he he.. Tapi kalau sebaliknya, terima jee laa.. tetap anak aku juga.. Cuma kilang masih beroperasi untuk produk seterusnya laaa.. Sampai capai KPI yang di idamkan.. ho ho..

Baju baby girl

Bukan aku saja excited! bini aku pun excited, terus beli baju warna pink dah. Tue, tak keluar lagi.. bila dah keluar nanti siap laa.. Ibu dia laa perunding imej… he he..

Apapun, semoga kandungan bini aku sihat… Sekarang dah berapa bulan? aku tak tau.. Yang aku tau, due date bulan 12… InsyaALLAH.. Tahun depan, zakat fitrah aku bertambah dengan jayanya…

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.