Puma – Jenama yang dipercayai

Puma - Jenama yang dipercayai

Puma – Jenama yang dipercayai

Assalamualaikum dan salam hormat,

Memandangkan season depan Arsenal bakal dapat tajaan dari Puma, terus aku cari apa yang patut tentang Puma. Ye la, mesti cantik design dari Puma untuk jersi Arsenal season depan. he he. So boleh aku tengok awal-awal. nanti boleh beli terus. Sebelum beli kita tengok dulu, ok ke jenama Puma nie?

Begitu banyak jenama barangan sukan di luar sana namun tiada satu pun yang mampu menyaingi Puma Malaysia. Telah dikenali di seluruh dunia, Puma adalah antara jenama yang terbaik boleh didapati dalam pasaran. Mereka menawarkan barangan sukan seperti baju sukan, beg sukan, aksesori sukan, kasut sukan, kasut bola dan kasut futsal untuk lelaki dan wanita. Tampil dengan kualiti paling baik, Puma membariskan pelbagai produk sukan yang diperbuat daripada bahan-bahan bermutu tinggi.

T-shirt yang menarik

T-shirt yang menarik

Apa yang lebih menarik ialah Puma berani mengorak langkah yang lebih besar dengan produk-produk yang mempunyai rekaan lebih moden. Jika anda lihat koleksi terbaru Puma Malaysia ianya jauh lebih fashionable daripada segi rekaan jika dibandingkan dengan koleksi yang terdahulu. Ini telah menambah kepada peningkatan popularity buat jenama terkemuka ini dan membuatkannya lebih digemari oleh para peminat sukan.

Tahukah anda?

Puma telah memasarkan produk mereka keserata dunia lebih daripada 120 negara.Ditubuhkan pada tahun 1924, ianya mempunyai kaitan dengan jenama Adidas apabila para pengasasnya Gebruder Dassler dan Adolf Rudolf Hassler menubuhkannya namun membubarkan kerjasama mengikut haluan masing-masing. Jikaada yang tertanya-tanya tentang fakta syarikat ini, ia dating dari Jerman. Mereka fokus dalam menghasilkan kasut sukan, pakaian sukan dan aksesori untuk lelaki dan wanita.

Short

Short

Mempunyai pengalaman dalam bidang ini selama lebih 80 tahun, tidak salah untuk mengatakan Puma adalah jenama pakaian sukan yang paling digemari di dunia. Penglibatan mereka dalam menaja nama-nama terkemuka dalam industry sukan memberikan peluang kepada mereka daripada segi promosi. Penajaan tersebut membuatkan orang ramai sedar akan kehadiran mereka sebagai gergasi jenama sukan terunggul.

Kasut idaman

Kasut Idaman

Kini anda boleh beli produk-produk daripada Puma Malaysia secara online daripada website online shopping Malaysia terbaik iaitu Zalora. Mereka menawarkan pelbagai barangan sukan daripada Puma dengan harga yang cukup murah dan berpatutan. Layari website Zalora hari ini juga dan rasai pengalaman online shopping paling best di sana!

 

Comments

  1. says

    Salam.

    Puma punya design pun memang semakin cun daripada nike dan jenama popular yang lain.

    Kalau PUMA Sponsor Jersi Harimau Malaya pun cara juga kan? πŸ˜‰
    Hafidz Ramli recently posted…SalamMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.