Cabaran Teh Tarik F&N 2014!

Cabaran Teh Tarik

Cabaran Teh Tarik

Assalamualaikum dan salam hormat,

Nampaknya Cabaran Teh Tarik F&N kembali lagi. So Kepada sesiapa yang berminat, apa kata ambil peluang untuk join Cabaran Teh Tarik F&N ini. Mana nak tau, kalau rezeki boleh menang rm10,000. Betul tak?

Aku berkesempatan untuk tengok cabaran teh tarik di Mydin USJ pada hari minggu baru-baru ini. Tak lupa juga, Farah Fauzana pun ada. Apa lagi terus dia ajak aku tangkap gambar dengan dia (feeling retis), takkan aku nak tolak kan? he he.

Fafau ajak bergambar

Fafau ajak bergambar

Memang awesome tengok para peserta yang join cabaran kali ini. Paling aku minat yang ikut tema bola sepak. Siap bawa bola naik atas stage. Ada peserta tue, kata nak mula-mula datang nak minum teh tarik terus register untuk join cabaran teh tarik F&N nie. Memang gentle laa.

Fafau dengan Champion Cabaran Teh tarik musim lepas

Fafau dengan Champion Cabaran Teh tarik musim lepas

Bersama peserta

Bersama peserta

Skil salah satu peserta

Skil salah satu peserta

Kepada yang berada di luar kawasan Lembah Klang jangan risau pihak Cabaran Teh Tarik F&N akan adakan Audition seperti gambar di bawah

Audition F&N Teh Tarik

Audition F&N Teh Tarik

Sebelum nak masuk cabaran kena berlatih dulu, supaya atas stage boleh buat skill dengan selamba. So aku turunkan skill aku kat Adam dulu. Biar dia buat, nanti bila dah besar confirm aku suruh dia masuk boleh jadi champion. Hadiah pun dah lumayan masa tue kan?

IMG_9253

Kemana tak tumpahnya teh tarik kalau tidak di dalam cawan kan? Boleh tengok video skill Adam yang aku sempat ajar nie.

 

Kalau terlepas tak apa, korang boleh tengok di TV3 setiap pukul 7:55 pm setiap hari Rabu dan Khamis. Cabaran terakhir akan broadcast pada 27/6/2014 pada 6:30 pm.

13 thoughts on “Cabaran Teh Tarik F&N 2014!

  1. Lepas nie boleh buah teh tarik TIGA LAYER pulak naaaa
    Hazman Fadzil recently posted…Tempat Makan SEDAP dan BEST Bandar Baru Salak TinggiMy Profile

  2. Pic budak kecik buat teh tarik….takut kena sailang ke…hihi
    sukma recently posted…Keyword ‘Kilauan Emas 2014′My Profile

  3. […] pencabar seperti dia, dia dan dia gerun […]

  4. bila kita nak lepak minum teh tarik sama-sama
    azwan recently posted…Tukar Nama Demi Machester UnitedMy Profile

  5. gaya anak bro ada dah, skill kena asah sikit. besar hadiahnya ni, bro tak masuk ke..
    Denaihati recently posted…Hasrul Hassan Pakar SEO MalaysiaMy Profile

  6. Gambar di blog masih kecil bro..belum cukup menguja
    eyriqazz recently posted…Hati Seorang PengantinMy Profile

  7. Mana gambar bro ni? hantar wakil mana aci…hehhee
    hafizmd recently posted…Cabaran Raja Tarik 2014 Bermula! Berani Nak Lawan Raja Teh Tarik?My Profile

  8. Bestnya kalau dapat menang tempat pertama.
    Ammar recently posted…TEMPAT PELANCONGAN MENARIK DI TERENGGANUMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing