Cabaran Teh Tarik F&N 2014!

Cabaran Teh Tarik

Cabaran Teh Tarik

Assalamualaikum dan salam hormat,

Nampaknya Cabaran Teh Tarik F&N kembali lagi. So Kepada sesiapa yang berminat, apa kata ambil peluang untuk join Cabaran Teh Tarik F&N ini. Mana nak tau, kalau rezeki boleh menang rm10,000. Betul tak?

Aku berkesempatan untuk tengok cabaran teh tarik di Mydin USJ pada hari minggu baru-baru ini. Tak lupa juga, Farah Fauzana pun ada. Apa lagi terus dia ajak aku tangkap gambar dengan dia (feeling retis), takkan aku nak tolak kan? he he.

Fafau ajak bergambar

Fafau ajak bergambar

Memang awesome tengok para peserta yang join cabaran kali ini. Paling aku minat yang ikut tema bola sepak. Siap bawa bola naik atas stage. Ada peserta tue, kata nak mula-mula datang nak minum teh tarik terus register untuk join cabaran teh tarik F&N nie. Memang gentle laa.

Fafau dengan Champion Cabaran Teh tarik musim lepas

Fafau dengan Champion Cabaran Teh tarik musim lepas

Bersama peserta

Bersama peserta

Skil salah satu peserta

Skil salah satu peserta

Kepada yang berada di luar kawasan Lembah Klang jangan risau pihak Cabaran Teh Tarik F&N akan adakan Audition seperti gambar di bawah

Audition F&N Teh Tarik

Audition F&N Teh Tarik

Sebelum nak masuk cabaran kena berlatih dulu, supaya atas stage boleh buat skill dengan selamba. So aku turunkan skill aku kat Adam dulu. Biar dia buat, nanti bila dah besar confirm aku suruh dia masuk boleh jadi champion. Hadiah pun dah lumayan masa tue kan?

IMG_9253

Kemana tak tumpahnya teh tarik kalau tidak di dalam cawan kan? Boleh tengok video skill Adam yang aku sempat ajar nie.

 

Kalau terlepas tak apa, korang boleh tengok di TV3 setiap pukul 7:55 pm setiap hari Rabu dan Khamis. Cabaran terakhir akan broadcast pada 27/6/2014 pada 6:30 pm.

Lazada Malaysia

Comments

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge