Aku Blogger dan Hasrul Hassan!

Aku-dan-Hasrul-Hassan
Mana lagi hensem?

Assalamualaikum dan Salam Hormat,
Kebetulan ada gambar aku dengan Otai Blogspot nie, aku pun ambil kesempatan untuk join giveaway yang Blogger Hasrul Hassan buat. Mana nak tau kalau dah rezeki aku.
Waktu SBB2014 memang pertama kali aku jumpa blogger Otai nie. Aku sebenarnya pernah bagitau kata teringin nak jumpa-jumpa minum-minum kalau aku balik Penang. Tapi kawan tak balas pun komen aku. Nampak sangat tak sudi. he he.
Apa yang aku kagum, hanya menggunakan platform blogger, tapi dengan teknik Seo blog dia boleh beat blogger wordpress yang lain. Memang terbaik laa. 1st time jumpa dah boleh sembang, aku kagum dengan sifat yang humble dia. Cuma bagusnya kurang gatal macam seorang blogger tue. he he.

4 thoughts on “Aku Blogger dan Hasrul Hassan!

  1. Test2…
    Assalamualaikum.
    hafizmd recently posted…8 Cara Menguruskan Badan dengan SelamatMy Profile

  2. T3st lg…

    Mmg laju loading! Power2
    hafizmd recently posted…8 Cara Menguruskan Badan dengan SelamatMy Profile

  3. mana-mana blog blogspot, ada potensi nak beat mana-mana blog wordpress.

    tak ada yang mustahil.
    titan recently posted…14 Teknik Super Ajaib gaya Denaihati untuk dapat banyak komen diblog korang.My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge