Join contest Philips Avent Mummy’s Wishing Wall!

Assalamualaikum dan salam hormat,

Dengar dari nama contest, macam untuk ibu-ibu saja. Tapi sebagai salah seorang abah yang bertanggung jawab, aku pun nak join juga walaupun contest ini hanya mention Mummy’s Wishing Wall bukan Daddy’s Wishing Wall. Sebab sebagai abah yang baik, aku pun ada keinginan tersendiri untuk anak aku.

Join klik je imej nie…

Boleh tahan juga hadiah yang ditawarkan ( boleh tengok SINI ). Jadi apa salah kalau aku mencuba. Mana nak tau, kalau rezeki tidak ke mana. Betul tak? Lagipun takkan nak biar perempuan saja yang monopoli contest ini. Lelaki pun ada juga jaga anak. he he.
Apa yang perlu buat, cuma jemput kawan-kawan untuk undi kita. Kalau undian tinggi, ada peluang jadi juara la ye. Sebagai percubaan, apa kata korang try like pages Philips di SINI. Kemudian masuk klik contest mummy’s wishing wall then search nama aku fazrol amer. Jangan lupa tekan undi tau. he he.
So apa lagi? jom laa kit sama-sama join. Mana nak tahu kot-kot rezeki milik kita.. Boleh buat stok susu anak kot. terbaik.
p/s – jangan lupa guna hashtag #PhilipsMumsWish untuk update kat sosial media… nak meraih undi..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Scroll To Top